Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
canniball
üzenetére
"Szóval mi lenne az a megfelelő elnevezés amivel ezt el tudom érni?"
Exportálj (Filmeket és zenéket is lehet), aztán kiderül ha megnézed a mappáját.

A filmeknél újabban (OE alatt, xbmc 12-vel) ilyen elrendezés van: *fájlnév*.avi -> *fájlnév*-fanart.jpg
Zenéknél az előadó mappában: fanart.jpgDe ha exportálsz kiderül.

sb: Sajnos találkoztam már többször is azzal, hogy nem volt kitöltve a műfaj egy-egy filmnél. (pl. legutóbb ha jól emlékszem a Die Hard 2/3-nál is ez volt). De a korhatár-besorolásoknál viszont gyakran előfordul.
-
slashing
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
így:
videó_neve.avi
videó_neve-fanart.jpgműködik.
A frodóban volatka változások amiket még nem néztem meg hogy pontosan mik de az előző verizóban csináltam én file módban poster-t is meg egyéni thumbnail-t is file módban. Szinte minden működik már file módban is egy megfelelelő elnevezéssel és megfelelő helyre rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest