Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
python1 #10018 üzenetére
Ezt szándékosan külön írtam. Szóval szvsz egy Phenom II X4 555 nagyon nagy túlzásnak tűnik egy HTPC-be, nem tudom mit akarsz vele de ha a teljesítményére nincs szükséged akkor jó lesz egy X2 is. Sőt még egy alacsony fogyasztású proci is megfelelő lehet. Egyébként ez ügyben ment PÜ.
-
Joshi
titán
válasz
python1 #10018 üzenetére
UVD = AMD fejlesztés HD filmek dekódolására
VPD = Nvidia fejlesztés HD filmek dekódolására
CUDA = a CUDA az Nvidia által kifejlesztet rendszerfejlesztői készlet (továbbiakban SDK) melyet GPGPU-képességek kiaknázására hozott létre.
Hogy mit is jelentenek ezek azt itt olvashatjátok.(#10017) CharlieDrop: olvasd el amiket linkeltem aztán utána rájössz magadtól is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Epson Europe EB-2247U - 4200 Ansis projektor - távirányitóval
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- Hitachi CP-WU5500 - 5200 Ansis projektor
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő