Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
magam se tudom mit akarok csak nézelődöm mi lenne a megfelelőbb a médiacenter/torrentkliens/hálózati tároló funkcióra

Segítsetek dönteni
Ami adott egy Samu C630 LCD+ Genius HT5.1 erre kellene rávarázsolni a HD anyagokat. A tv-nek médialejátszó funkciója így egy mobil vinyóról is "elboldogul" akár a HD anyaggal is, de az 5.1 kiaknázásához szükséges lenne egy 5.1 dekóderre ez ~20e a torrentkliens/NAS funkció viszont így még megoldatlan ehhez egy NAS ház kellene ~24e
A médiaplayerek is szóba jöhetnek ebbe viszont nem igen találtam 5.1 analóg kimenetest
így a MP ~40e de lehet több is ha olyat szeretnék amibe a HDD beépíthatő+ dekoder 20e
és amiért ide írtam
a HTPC a legnagyobb kompatibilitással ez rendelkezne hisz mindent tud a kérdés csak az ha az alábbi funkciók lennének lényegesek mi az BestBuy konfig amit ajánlanátokköszönöm előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így a MP ~40e de lehet több is ha olyat szeretnék amibe a HDD beépíthatő+ dekoder 20e
a HTPC a legnagyobb kompatibilitással ez rendelkezne hisz mindent tud a kérdés csak az ha az alábbi funkciók lennének lényegesek mi az BestBuy konfig amit ajánlanátok