Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
SunMount3r #57797 üzenetére
Hát én video renderelt konverziót próbáltam ki és annyira kevés a beállítási lehetőség emiatt beesett kép volt SDR-hez képest, hogy a mavr-el sokkal jobb eredményt értem el. A Madvr nagy előnye, hogy a csúcs nit-et be lehet állítani és szerintem ez egyik legfontosabb dolog. Lehet egy jó TV-nél teljesen mindegy de egy projektornál eléggé fontos a madvr konverzió. Én azért használom mert 4K a projektor és 4K anyaggal akarom etetni. A projektor tudja a HDR-t, de annyira gyenge lefőbb képen a sötét részletekben nem él a kép a részletek elvesznem minden beesett, hogy a konverzióval lényegesen jobb képet tudok csinálni.
Mondom ez a konverzió elég réteg user dolog én elégedett vagyok vele.
Pl nálam most így fut:Illetve én még egy dologgal szívtam a madvr esetében, időközünket olyan volt a kép mintha megdöccenne egy pillanatra. Hiába bika a gép 5800X3d+RTX 4080 ami nincs is kihatja mégis döccenés van. Valami oknál fogva a CPU queue size (16) és GPU queune size (8) illetve a Windowed és exlusive mode-ban a "how many video frames shall be ..." beállítással kellett visszább vennem 2-re. Teljesen érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő