-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianm74
csendes tag
Asszem be lehet bootolni valami debug vagy milyen módban. Onnantól lehet törölgetni is. Ezt inkább cd/dvd lejátszásra fejlesztették a srácok ezért nincs benne még alapvető filekezelési funkció sem. Elvileg ha berakom a cd-t akkor automatikusan el is inditja szal nézni van nem szerkeszteni
Nem nagyon van Perl/Mysql segítségem, pedig ha ezeket rá tudnám rakni az nagy királyság lenne.
Mi a véleményetek a házilag készített vga scart átalakítóról? Én azt olvastam valahol, hogy nem működhet, mert valami freqencia beli különbség is van köztük, viszont itt láttam rá egy linket. Akkor most mi van? Van valakinek ilyen? Szerintem nem véletlenül igényel tápfeszt és 20K a kereskedelemben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Bitcoin topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Yamaha RX -V496RDS
- V-Moda Crossfade M-100 Master
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest