- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Autós kamerák
- Everest / AIDA64 topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianm74
csendes tag
Bővebben: link
Megpróbálom felrakni az iso készítőt, mert rájöttem, hogy az iso-t nem tehetem, mert abban vannak non-free codec-ek is. Ha sikerült dobok egy linket. Csak pár kattintás és kész az iso. Azzal lehet beállítni készítéskor, hogy milyen nyelven beszéljen. Annyival fog eltérni a hivatalos csomagtól, hogy az nvidia tv-out támogatás be lesz kapcsolva.
Nem muszály cd-ről bootolnia, tud hdd-ről is meg ahogy írtam pendrv-ról is. Azért jobb a cd-s mert nem kell hozzá hdd a gépben. Képes arra, hogy a hálón windows megosztásokhoz csatlakozzon. Így ha van egy szarabb gépetek mehet a tv-alá. A filmek lehetnek a normál gépeteken és a hálón keresztül lejátsza róla őket a nappaliban. Eddig minden filmet sikerült lejátszanom még a feliratokat is megtalálja és mindenféle kalapos betű nélkül normálisan megjeleníti. Köszönjük meg az mplayer csapatnak.
Magyar linket még nem találtam, de ha letöltöd az iso készítőt asszem össz 1 db exe van benne. Arra kell kettőt kattintani, kiválasztani a nyelvet aztán kész. Kiírod cd-re be gépbe és mehet a vidámpark.Ha megakadsz nyugodtan kérdezz, itt, hátha másnak is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lesz Xiaomi 16
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest