- Milyen monitort vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Hidd el, lennének, akik vennének. (Én is, pedig nem vagyok csóringer.) Nem egy helyen láttam már konyhában mini (<<20") TV-ket... mert csak azok fértek el. Amúgy mi a baj az OLED-del? Nem elég jó a képminősége??
Simán van olyan is, hogy hálószobába a bútorok miatt nem fér el nagyobb TV, vagy "csak" felesleges nagyobbat betenni. Nem mindenki a TV köré építi a lakóterét (én mondjuk de, sajnos), hanem fordítva. Meg olyan is van - bár az tényleg nem gyakori -, hogy valakinek tényleg nincs igénye igazán nagy TV-re, vagy legalábbis nem bárhova. A legtöbb modern hálószoba elég kicsi, tényleg szinte csak alvásra jók. Lehet, hogy az ágy előtt alig van mondjuk egy méternyi hely, és mögötte meg bútorok, szekrények.
A konyhás példám egy kicsit félreérthető, mert alapvetően étkezőre (is) gondoltam. Nálunk (most még) konyha/étkező van, mert kicsi a hely, de a házunkban már külön lesznek. (És TV nélkül. Direkt. Mondjuk mindkét helyiségből rá lehet(ne) látni a nappaliban lévő TV-re, de ennek a kiaknázása már csak a gyerekek miatt sem terv.)
Nem gyakori, de amúgy teljesen reális esetek, és nem azért hoztam fel őket, hogy igazam lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nyilvánosak az euróban megadott ajánlott fogyasztói árak, amiből következtethetünk az itthon árazásra.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Honda topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest