Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz Joshi #55 üzenetére

Hidd el, lennének, akik vennének. (Én is, pedig nem vagyok csóringer.) Nem egy helyen láttam már konyhában mini (<<20") TV-ket... mert csak azok fértek el. Amúgy mi a baj az OLED-del? Nem elég jó a képminősége?? :DDD Simán van olyan is, hogy hálószobába a bútorok miatt nem fér el nagyobb TV, vagy "csak" felesleges nagyobbat betenni. Nem mindenki a TV köré építi a lakóterét (én mondjuk de, sajnos), hanem fordítva. Meg olyan is van - bár az tényleg nem gyakori -, hogy valakinek tényleg nincs igénye igazán nagy TV-re, vagy legalábbis nem bárhova. A legtöbb modern hálószoba elég kicsi, tényleg szinte csak alvásra jók. Lehet, hogy az ágy előtt alig van mondjuk egy méternyi hely, és mögötte meg bútorok, szekrények.

A konyhás példám egy kicsit félreérthető, mert alapvetően étkezőre (is) gondoltam. Nálunk (most még) konyha/étkező van, mert kicsi a hely, de a házunkban már külön lesznek. (És TV nélkül. Direkt. Mondjuk mindkét helyiségből rá lehet(ne) látni a nappaliban lévő TV-re, de ennek a kiaknázása már csak a gyerekek miatt sem terv.)

Nem gyakori, de amúgy teljesen reális esetek, és nem azért hoztam fel őket, hogy igazam lehessen.

Új hozzászólás Aktív témák