Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkalman
csendes tag
Mit kötöttél rájuk, hogy felgyulladtak?
Én is ilyen Coolink poti beszerzésén gondolkodtam, mert ami most van, azok túl keveset bírnak, már egy szétment, szeremcsére nem lángolva...
Esetleg nem tudsz valami paramétereket a Coolink potikról? Hány ohmos, mekkora teljesítményt bír, mekkora mérete?
-
Wildmage
senior tag
Nekem ilyenem van itt mellettem vagy 1 hete
Teljesen jól működik. Semmi gondom nem volt vele. Ja, egy ''gond'' mégis volt... A hozzáadott matricák használhatatlanok, amivel a kábeleket lehetne rögzíteni/felcimkézni. Egyszerűen nem ragadnak, de ez nem nevezhető gondnak szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Teljesen jól működik. Semmi gondom nem volt vele. Ja, egy ''gond'' mégis volt... A hozzáadott matricák használhatatlanok, amivel a kábeleket lehetne rögzíteni/felcimkézni. Egyszerűen nem ragadnak, de ez nem nevezhető gondnak szvsz.