Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkalman
csendes tag
Mit kötöttél rájuk, hogy felgyulladtak?
Én is ilyen Coolink poti beszerzésén gondolkodtam, mert ami most van, azok túl keveset bírnak, már egy szétment, szeremcsére nem lángolva...
Esetleg nem tudsz valami paramétereket a Coolink potikról? Hány ohmos, mekkora teljesítményt bír, mekkora mérete? -
Wildmage
senior tag
Nekem ilyenem van itt mellettem vagy 1 hete
Teljesen jól működik. Semmi gondom nem volt vele. Ja, egy ''gond'' mégis volt... A hozzáadott matricák használhatatlanok, amivel a kábeleket lehetne rögzíteni/felcimkézni. Egyszerűen nem ragadnak, de ez nem nevezhető gondnak szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest