- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Linuxra is feltetted fel a játékot? Win verziós?
Hirtelen felvettek a Hungary klánba, viszont vannak olyanok is akik innen játszanak, és tuti nem tagok, múltkor azt hiszem valamelyik szinte állandóan tele lévő francia szerveren szólt be valaki előszóval, hogy "kurv@@nnyát, már majdnem sikerült", meg is lepődtem. -
rene85
aktív tag
Egy tapasztalat: lulu? spielweise (lilával és fehérrel írva), német szerver, délutánonként gyakorlásra tökéletesen alkalmas, sok az újonc, simán voltam best covert ops / field ops stb röhejes pontszámokkal, pedig nem vagyok egy óriási mágus. De legalább nem botok vannak, ugye...
-
rene85
aktív tag
Én is játszom, kb 2 hónapja vettem meg a game-et kb 3k jó magyar forintért. Kell egy jó 10 óra míg rájön az ember hogy mit hogyan és hol kell csinálni. Tudom már eléggé halódik a topik, a játék sem mai darab, de azt mondom ezért a játékért érdemes fizetni. A sima Enemy territorynak a legnagyobb előnye az volt hogy ingyenes volt, viszont állati volt a hangulata, és ezer éves gépeken is elment (Q3 engine). Egy UT1-2-3-mal azért nem hasonlítható össze mert ez nem egy egyszerű CTF, team DM stb. De persze most nem állok neki megfejteni a játékot, úgyis ismeri már mindenki. Persze annak a legegyszerűbb, aki ismerte a régi ET-t, az nagyjából tudni fogja, mit merre talál.
én is játszom mostanában, nickem bud4p3st, általában az oh my strogg szerveren, azon szinte mindig 22-23-an vannak, és bottal még nem találkoztam.
-
slett27
addikt
Igazából barátommal nyomjuk ketten, mert BF2 idején a sok cheat miatt egyszerűen elment a kedvünk a multi-tól. És nem lehet tudni, ki hogy ügyeskedik. Így legalább a gép ellen megyünk az meg nem csal, persze így kicsit perverz a multiplayer.
rollins : mérnél egyet FRAPS-el ? 1280x1024-ben ? Hogy neked mennyi az átlag ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest