Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• divot

veterán

válasz Alvin_ti4200 #3 üzenetére

Meg van a megoldás! Beszarás! Az életben nem gondoltam volna.

Szóval köze nincs az egész ügynek szegény Audigyhez (én meg majdnem eladtam).

Tehát: elővettem a telepítő CD-t, aminek ugye kékhalál a vége. Lepucoltam minden Audigyhez kapcsolódó drivert és szoftvert, és elkezdtem a telepítést. A vége értelemszerűen kékhalál.
    Figyelem, most jön a csavar!
    Ezután azonban nem csökkentett módban, hanem a legutóbbi működő beállításokkal indítottam el a windowst. Aztán föltettem az új, javított drivereket, és újraindítottam a gépet. Nosza, irány az Underground. És láss csodát, semmi akadás. Aztán Far Cry, és íme, ott sincs gond. Gondoltam akkor megnézem, hogy a 3dmark2003-ban mit ad a soundtest, mert korábban az is megakadt. Erre mit látok: a legutóbbi működő win beállításnál még a 44,03-as detonator volt föltéve.
    Tehát az 53,03-as driver a ludas! Neked is Alvin ugye Audigyd van, és nálad is jelentkezik ez a probléma. Tehát az 53,03-as driver FX5900XT(LE) kártyával és audigyvel bugos, hogy rohadna szét... :O

[Szerkesztve]

• Raymond

titán

válasz Alvin_ti4200 #3 üzenetére

Na megint osszejottunk igy harmasban :-) Remelem valaki mas is hozzaszol majd...

Amugy az a kedvencem, amikor valaki az Audigy (2, ZS stb.) meghajtoit okolja mert rossz a hang egy EAX3-as jatekban. Mert azt nem ertem, min fejlesztettek ha nem azokon - mas kartya nam tamogatja ezt hardware-ben (meg mashogy sem).

Aktív témák