Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
@redneck és @rumkola KÖSZI és most, hogy hangsúlyoztátok a kicsiségét belegondoltam és tényleg jobb lenne egy nagyobb és jobb felbontású
megnéztem pár másikat is, így eljutottam a kb. 5"-es 720p-s Trimui Smart Pro-hoz, de annak a D-padje nem tökély, úgyhogy lehet maradok a Psp-nél (amin van Snes-emum), de jó lenne egy olcsó(bb), 5-6" (összecsuk6ó, mint a Gameboy SP) OLED-es emulátoros gép, ami kb. Psp-ig tud mindent, meg esetleg a Wii-t is, de lehet ez még 3-4 év... de Ha ajánlotok vmit.... 
Öööö New 3DS-em is van, esetleg szerintetek arra valahol raknának Ds+Snes-emulátort?
(van pár DS-játékom, de sokkal egyszerűbb lenne, ha a gépen lennének
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
megnéztem pár másikat is, így eljutottam a kb. 5"-es 720p-s Trimui Smart Pro-hoz, de annak a D-padje nem tökély, úgyhogy lehet maradok a Psp-nél (amin van Snes-emum), de jó lenne egy olcsó(bb), 5-6" (összecsuk6ó, mint a Gameboy SP) OLED-es emulátoros gép, ami kb. Psp-ig tud mindent, meg esetleg a Wii-t is, de lehet ez még 3-4 év... de Ha ajánlotok vmit.... 
(van pár DS-játékom, de sokkal egyszerűbb lenne, ha a gépen lennének
)