Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsi81
senior tag
Engem mostanában egyre jobban érdekel a modell/portré fotózás...
Pár napja ütöttem le egy SB-80DX-es vakut eBay-en, az SB-600-am mellé. Aztán veszek még hozzájuk 2 állványt, 2 vaku-ernyő tartót, 2 fehér reflex ernyőt, 1adós 2 vevős Phottix PT-04 II-es rádiós kioldót, és színes fóliákat. Kezdésnek szerintem egész jó, ezzel már egész jó dolgokat lehet művelni...
Egyik nap jött meg a 4GB-os Sandisk Ducati Editionos kártyám (7000-ért vettem újan, díszdobozosan
), úgyhogy így már összesen lesz 6GB-m, tehát nem kell aggódnom a hely miatt sem...Továbbá tervbe van véve, hogy szinte minden hétvégén fotóznék modelleket, mindig mást. A tesómnak van sok szép lány ismerőse, első körben rájuk gondoltam. Aztán majd meglátjuk hogy megy...
Egyre jobban tetszik ez a strobist-os dolog, ami ugyebár nem is árt a modellfotóhoz...
Most épp búlyom a Strobist világítási ABC-t
Amivel kicsit gondban vagyok, az a koncepciók, ahogy azt beszéltük is a talis topikban. Bár most van 2-3 olyan ötletem, amit kb jónak is tartok, és meg is valósítható, úgyhogy most ezen dolgozom

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), úgyhogy így már összesen lesz 6GB-m, tehát nem kell aggódnom a hely miatt sem...