Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Többször csináltam már olyat, hogy megrendeltem a másik terméket, de még fel sem adtam a visszaküldendőt. Ahogy olyat is, hogy 2-3 hasonló terméket rendeltem, és tudtam, hogy csak egyet tartok meg. Ennek az az előnye, hogy csak 1x fizetsz szállítást, ha amúgy ingyenes a visszaküldés.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Vismajor01 #2303 üzenetére
Törvény van rá, hogy mekkora méretű / tömegű fogyasztási cikk esetén kötelező nekik elvinni. Meg nem keresem, akit érdekel, találja meg.
-
-
-
válasz
tököscsávó #2280 üzenetére
De jellemzően a szállítás a problémás, nem a forgalmazó. Meg aztán lehet bárkit is hibáztatni, ha inkább külföldön jegyezteti be a cégét?
OFF: tegnap rendeltem Alzáról 16:36-kor, ma 6:44-kor jött az SMS, hogy átvehető a saját automatájukban. Ez azért nem gyenge, igazából nem is várnám el, hogy hétvégén dolgozzanak.
-
-
Remélem, azért mindenki megkapott mindent, ha meg mégsem, ez legyen a legnagyobb baj
-
válasz
Dark Archon #2109 üzenetére
Na, tegnap megjött a másik csomag is, egy mikró. Hát, ez a doboz is látott szebb napokat, kibontva a hungarocellek töröttek voltak, de legalább a mikró nem sérült. Kívül-belül tiszta pára volt, egy ideje biztos furikáztak vele.
-
-
válasz
HUN_Sector #2108 üzenetére
Mondanám, hogy ezért kell kifizetni előre, de... de ma megkaptuk az egyik csomagot legalább, amit 20 ronggyal olcsóbban vettünk, mint máshol. Meg ez az a csomag, aminek a kiszállítását töröltem, de sebaj
A futár bevallotta, hogy bolondok háza van. Ezen nem segít a rendelések variálása, át nem vétele, stb.
-
válasz
tököscsávó #2094 üzenetére
Mintha lenne választási lehetőség, akárcsak a Sameday esetében.
-
Mi rendeltünk egy másik mikrót, mert az emag / sameday nem volt képes kiszállítani a másikat.
Ezt a DPD hozta, erre ennek a dobozának meg nekiba***tak valamit. Sérült a doboz, és a mikró oldala is. Természetesen már csak kicsomagoláskor vettük észre. Nem akar ez összejönni.
-
-
válasz
alexnagy777 #2038 üzenetére
Mesés, köszi :/
-
A "kiszállítás törlése" mit takar? Semmi infót nem találok róla, valaki használta már? Egyenértékű a rendelés törlésével?
Előre is köszi!
-
Tele van nekem is a t*k*m, többet nem rendelek semmit tőlük. November 27-én rendeltünk ezt-azt, máig nem értek ide. Ellenben tegnapra az egyik tétel "sikertelen kézbesítés"-re van megjelölve a csodálatos Sameday futárszolgálattól.
Van kameránk, a környéken nem jártak szerintem, de a házunknál biztos nem. A többi "nagy" eddig még sosem szívatott meg ennyire. Mióta egybeolvadtak az edigitallal, azóta erős a lejtmenet.
Értem én, hogy 10 ft-tal olcsóbb, mint más futárcégek, de b@ssz@meg... ilyet egy GLS, DHL, de még a Magyar Királyi Posta sem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest