Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
Háát.. vagy türelmetlen vagy előzni nem tudó.. mert a mazsola mögött összegyűlik 4-5 aki nem mer előzni, és fix a sor.. utána a sor végére megérkezik a türelmetlen, aki teligázzal ész nélkül kezdi előzni a 10 autós sort... na ott szokott lenni a baj.. mondjuk a mai példán élve én voltam a türelmetlen, bár annyi eszem volt hogy a helyismeret okán ne teligázon, csak félgázon óvatosan előzzek, mert ott a keresztutca, ha kidugná valaki az orrát, akkor vissza tudjak sorolni.. na és pont így is történt..
A rutinpálya azt adja meg hogy legalább egy minimál kezelési ismerete legyen.. a rutinpályán tanulod meg hogy fel kell gyorsítani ötvenre... mondjuk a régi oktatás sem volt valami értelmes, de azóta csak hanyatlott a színvonal.. a régi vezetésoktatásnak tökéletes illusztrációja a Buhera Mátrix c. film 3. fejezete...
De amúgy komolyan. ne vigye ki közútra a tanulót, ha a megengedett környékét még nem tudja biztonsággal tartani. vagy akkor ne menjen vele hetvenes szakaszra ahol kilómétereken át záróvonal + kanyar is van.+ anno mi miután nagynehezen meglett a jogsi, még jártunk faterral vezetni, aki türelmesen magyarázta mit csinálok jól, mit rosszul, mit hogy kéne.. manapság, ha valaki megkér ismerőst hogy segítsen már neki ebben akkor aki beül, az nem "oktat" hanem ordít hogy "micsinásztehülye!!!" De amúgy alapesetben 30 éve mondjuk 10 emberből aki elment vezetésoktatásra abból 9 szeretett volna vezetni mert érdekelte.
Manapság 10 emberből max 2-3 az akit tényleg érdekel, és aki nem utálja az egészet már az elején.Megtehetem, Flúgos vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest