- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na úgy döntöttem, hogy bevállalom az estit. Sok tárgy kiesik (amiket a FOSZK képzésen már megcsináltam). Így remélhetőleg sikerül 6 félévről 4 félévre lerövidíteni a Bsc-t.
-
Jár vagy járt valaki esti proginf bsc-re?
Nagyjából milyen szokott lenni az órarend, illetve kötelező minden órára bejárni? -
-
Imádom az operációs rendszerek nevű csodatárgyat. Kedvenc pillanatom az volt amikor a gépes vizsgán az 1. csoportban mindenki megkapta a 2-est, mert qrva könnyű volt a feladatsor első feladata, aztán a 2. csoportban mindenkinek bukó.
-
A Moodle-ben az oktatók látják hogy a tesztet milyen IP címről töltöm ki?
-
Sok sikert kívánok mindenkinek az őszi félévhez!
Én már most az első órán kiégtem az egyik tantárgy miatt.. -
válasz
pvt.peter #5835 üzenetére
Még nem volt lehetőségem megkérdezni az oktatót (itthon vagyok betegség miatt), csak a csoporttársaimtól kaptam az infót, meg a tárgy weboldalán láttam, hogy c++.. de jövőhéten mindenképp megkérdezem személyesen, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani...
Nonszenz az egész, mert kb tényleg az a lényege a képzésünknek, hogy a 2 cég közül az egyiknél elhelyezkedjünk C# vagy Java fejlesztőként.
-
Tapasztalt proginfo hallgatók / már végzettek véleményét szeretném kérni.
A 2 éves proginfo szakképzésre járok, aminek alapvetően az a célja, hogy 2 év alatt piacképes tudást kapjunk. A 2 cég ami támogatja ezt a képzést az EPAM és az Evosoft, hozzájuk lehet menni szakmai gyakorlatra.
Ilyen tárgyaim vannak ebben a félévben:
1. Szakmai angol
2. Algoritmusok és adatszerkezetek
3. Adatbázisok --> elsősorban SQL
4. Webfejlesztés 2 --> Javascript és PHP
5. Prog nyelvek C# --> Evosoft-os lead dev tartja az előadásokat és a gyakorlatokat
6. Prog nyelvek Java --> EPAM-os lead dev tartja az előadásokat és a gyakorlatokat
7. Objektumorientált programozás --> C++ ?????????? És persze ez a legnehezebb tárgy (7 kredit, sok beadandó, papíros és gépes zh-k, 3 órás kötelező előadás, 4 óra gyakorlat.)Kérdésem: szerintetek mi értelme, hogy az OOP-t C++-ban tanítják? Ez a bevált módszer? Egyszerűbb megtanulni benne? Nem lenne jobb, ha Javaban tanulnánk, vagy C#-ban?
Nagyon kiégtem most ezen.
-
Sziasztok!
Van itt valaki rajtam kívül, aki most kezdi a 2 éves proginfo szakképzést?
Kiváncsi vagyok, hogy ezen a képzésen is kötelező bejárni az előadásokra vagy nem. Jó lenne a hétfőt skippelni, mennék dolgozni.
Egyébként mi a véleményetek erről a képzésről? Igazából azért választottam ezt, mert nem akartam 4-5 évig szenvedni a BSc-n a sok matek miatt. Szimpatikus volt a tanterve, elég gyakorlatias. Beiratkozásnál azt mondták, hogy az EPAM-hoz és az Evosoft-hoz lehet majd menni szakmai gyakorlatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest