Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hEngi
tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Ha jol emlekszem BSC-ről, akkor azert abba mert abba szoktak. Abba vannak megírva az anyagok / felkészítve az oktatók. Nagyjabol ez a felosztás egyetemi képzésen:
c++ ba vannak a programozás elmeleti es programozas bevezetes orak.(elso masfel ev)
Java/C#-ban vannak a párhuzamos programozás es projekt modszerek szeru orak(masodik masfel ev)Az igazat megvallva nekem semmi gondom nem volt a c++ -al. Ha úgyis a masik ketto kozul valamiben fogsz dolgozni jobb is ha megismersz valami mast. Amugy a c++ orak tenyleg eleg sok tanulassal jarnak. De ha jol tudom hasonló színtre felhozták mar a JAVA-s orakat is. Bar en nem jartam se EVOSoft-os se EPAM-os oktatohoz.
hEngi
-
pvt.peter
őstag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szia,
Meglehet tanulni C++ -ban is, de sztem indokolatlan, hogy ebben oktassák.
Ha már az objektumorientált programozás megtanításáról/bemutatásáról van szó, akkor inkább Java vagy C#.
Oktató mit mondott, miért C++ -ra esett a választás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Assetto Corsa Rally
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő