Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Tobbszor fent is emlitettuk mar, hogy ahhoz hogy programozo legyen az ember nincs szukseg diplomara. Leulsz, gyakorolsz, vegigporgeted a tutorialokat aztan uccu neki.
A mi szakmank nagyon gyorsan fejlodik es az egyetem nem fogja tudni tartani a tempot az aktualis "divatos" nyelvekkel. Egyreszt mert a divatos nyelvekhez/ technologiakhoz erto embereket nem tudja atcsabitani nevetseges fizetessel, masreszt mert egyetlen professzornak sincs kedve 2 event uj frameworkot olyan szinten megtanulni, hogy ne egjen be a masodik keresztkerdesnel(Bizony ahhoz hogy oktass valamit nem eleg ha ugy ahogy elboldogulsz vele...).
Amit viszont tud adni az egyetem, az egyreszt egy latasmod aminek segitsegevel par honap/het alatt bele tudsz razodni nagyjabol barmelyik nyelvbe. Legyen az az aktualis meno scriptnyelv vagy valami tegnap szuletett, holnap halott framework. Masreszt egy eleg szeles latokort, amibe a grafikatol a halozatokig, a numerikus analizistol az elosztott alkalmazasokig sok minden belefer. Ennek segitsegevel nem csak a mindennapi munkadhoz szorosan kapcsolodo kerdesekhez tudsz hozzaszolni, hanem komplexebb problemakhoz is, ami vezetoi beosztasban nem hatrany.
Osszefoglalva szerintem az egyetemnek van ertelme. Nem allitom hogy a matekkal toltott minden perced megterul, sem azt hogy a viszgak nehezsege a targyak fontossaga alapjan lenne sulyozva. De az erintett temakat ha erintolegesen is de fontos ismerni. En a szakmaban toltotta ~8 evem alatt tobb helyen tudtam hasznalni a tanultakat. Neki is ugrottam ~6 ev kihagyas utan az MSC-nek.
hengi
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest