Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
A BevProgon a szóbeszéd szerint főleg azok szoktak elhasalni, akik úgy érkeztek az IK-ra, hogy volt már prog. előképzettségük, erről nem tudok mit mondani, nekem őszintén szólva nem igazán volt (info fakton egy nem működő pascal progira kaptam meg az ötöst
).Linuxot ProgKörön láttam először életemben. A programozáshoz közelebb álló tárgyakkal semmi gondom nem volt, kivétel a SzámHáló (oktató és saját hiba) és a PP gyakorlat (ezt a mai napig nem tudom megmagyarázni
). Inkább a matematika az, ami miatt nehéz elvégezni a szakot, szerintem is. -
bbazsy
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
majd azért kíváncsi lennék, h Te bevprog előadáson és gyakorlaton mennyit programoztál / mennyire kellett AKÁRMILYEN programozói előképzettség. igen, valamihez nem árt, de nem a bevprog az.
és véleményem szerint informatikai tudás nélkül meg lehet csinálni a szakot, nem 1 embert ismertem. matek tudás nélkül nem.
-
Érd.lány
csendes tag
válasz
Superhun
üzenetére
HR diplomám van, alapvetően ezzel szerettem volna foglalkozni, de túltelítettség van a merőpiacon. Nincs lehetőség állást kapni ezen a pályán, ami azt jelenti, hogy a diplomámmal gyakorlatilag kitörölhetem... Ha mégis kapnék állást ebben a szakmában, akkor is csak nagyon hosszú idő után és óriási szerencsével vagy nagy csókkal (ami nekem nincs) érhetnék el olyan pozíciót, ami megfelelne fizetés szempontjából is. Ezzel szemben a prog.infósokat keresik, hamar kapnak jól fizető állásokat és ha ügyesek viszonylag rövid időn belül nagyon szép fizetéseket vihetnek haza. Nem mellesleg, ebben a szakmában külföldön is kiválóak a lehetőségek és persze az sem utolsó szempont, hogy sokan nem szakadnak bele a munkába, viszont baromi jól keresnek. Amikor rájöttem mit ér a diplomám, arra gondoltam, hogy ha valami mást kell csinálnom, akkor az olyan legyen amivel jól lehet keresni és mi az ami viszonylag állandó, lehet benne fejlődni, van rá kereslet és jól fizet... az IT, ez a jövő, muszáj alkalmazkodni a piachoz, nem látok más kiutat ebből a végtelen labirintusból...
Ezért érdeklődöm és gondolkodom... Vannak aggályaim, de más csaj elvégezte már, ezért reménykedem, hogy nekem is menne...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Premier dátumot kapott a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly Remake
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
). Inkább a matematika az, ami miatt nehéz elvégezni a szakot, szerintem is.