Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby
üzenetére
Leadott papír a nyilatkozattal, mármint amire beírom, hogy hányadik tárgyfelvételem volt? Ilyet már kitöltöttem szerintem legalább kettőt. Nálunk már 1 éve minimum van.
Az ETR meg nekem mindig is ellenőrizte az előfeltételt.
Amúgy mindegy, már tudom mit csinálok a félév alatt, aztán majd remélem tisztességesebben fogom végezni a munkám az egyetemen. Elegem volt már ebből a jogviszonyból, túl csúnya volt meg minden, rossz jegyek, nem hozzám illő.
Majd a következőnél olyan szinten fogok tanulni, hogy a tanárok majd könyörögni fognak, hogy tartsak én is órákat
.Mawyx: ááá nem tudtam rendes ütemben haladni a tanulással, a végére meg már nem is tudtam újat tanulni, mert nem fogott az agyam. De így jár az ember, ha elcseszi rengeteg napját hülyeségekkel, aztán utolsó napon nyávog, hogy jajj tanulni kéne ... pff. Igazából egyébként ez volt a 3. vizsga próbálkozásom. Első félévben eljátszottam kettőt. Többi félévben felvettem a tantárgyat, hogy majd megcsinálom, de nem foglalkoztam vele semmit. Ez volt most a 3. próbálkozás, amikor tényleg készültem is, csak éppen utolsó pillanatban.
Nem mentem be, felesleges lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Majd a következőnél olyan szinten fogok tanulni, hogy a tanárok majd könyörögni fognak, hogy tartsak én is órákat