Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
mondjuk 1 bordóval jobban félnék... de ha másikkal használod, akkor már nem... az is 1 érv a 2 különböző lakat mellett h általában 2 külön szerszám kell hozzájuk, viszont ált. csak 1 van a tolvajnál...
közelebb van a tengelyhez, ezért kisebb a sebessége ezt hogy érted??
1ébként értelek én és sztem nekem is tetszene a tárcsa fék, de már maradok ennél, fékre már nem akarok költeni, meg bicóra sem már igazán, csak ha valami elhasználódott...

szerk.: talán Nagykörúton egyszer vki elflexelte a saját lakatát, mert beletört a kulcs vagy vmi ilyesmi... a közeli Pannon üzletből jött az áram hosszabbítóval, aztán az utcán flexelt, senki nem szólt rá... de ez így megy, forgalmas helyen sincs nagyobb biztonságban a bringa, Deák téren is volt teszt, csomó ember és senki nem szólt rá a csávóra, aki a saját bringáját lopta el, erővágóval vágta el a spirált, max. 2 ember nézte, de nem szóltak... így megy ez... ha én ilyet látnék, ráüvöltenék h "takarodj onnét" v ilyesmi, aztán elfutna vagy valami lenne, legrosszabb esetben kiderülne h tényleg övé és beletört a kulcs v ilyesmi...
ja és ha vhol otthagyjátok a bringát és vki rálakatol, akkor az valószínűbb h lopás akarl enni, mintsem véletlen rálakatolás... bevett szokás h rálakatolnak, így ha visszajösz, akkor nem tudsz mit kezdeni, egy idő után elmész a dolgodra és ezután, több idővel gazdálkodva szedik szét a záradat... gondolom komolyabb záraknál érvényes ez, volt már ilyen, több is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő