Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
nem zavar, elején zavart, de megszoktam... de a lábam nem zavarja, csak meg kellett szokni... aztán a csomagtartó még nehezebb hátul, azóta stabilabb az első fékes megállás
de azt a csomagtartót cserélni fogom, 25 kg-t elbír, de úgysem viszek soha annyit rajta, szóval egy könnyebre fogom cserélni, nagyon hátráltat sajnos...
máshova nem tudom rakni az u-t, mert a tartó konzolokat sehova nem tudom felszerelni máshova...felni robbanás fékezéstől? én max elhajlásról hallottam, de az a felni olyan is volt...
szerk.: én még nem hallottam/olvastam olyat h bordo-t szétszedtek... csak annyit h megpróbálták elvágni, nem sikerült, csak a nyoma volt rajta... flexelni nem tom lehet-e... az viszont biztos, hogy pár perc alatt a bordo-t nem szedik szét... kis boltba beugrasz, arra biztos jó... erővágó nem szedi szét, talán a méteres... de többet nem tudok róla sajnos...
meg azzal is érvelt a szervizes, hogy a tárcsafék bentebbről próbál fékezni, ezért nehezebb dolga van, a v-fék meg a lehető legkülsőbb ívről, neki könnyű... az bitzos, hogy egy minőségi v-fék esőben is jó, mondom én shimano deore-ra váltottam, és sokkal jobb lett, elégedett vagyok, ennél azért vannak jobbak is... az viszont igaz h a tárcsa az igénytelenebb... mondjuk ezek között is van különbség, már alapjában ott is h van hidraulikus meg "sima"...
hátsó féket ritkán használok ja, de elmondom neked, hogy mikor van városban haszna... télen a jeges úton... főleg a bringaúton, amit nem takarítanak
olyankor általában áttérünk a hátsó fékre, mert ha az a kerék megcsúszik, azt lehet kontrollálni, de ha az első kerék megcsúszik ilyen helyen, az borítékolt esés... meg hát a rendőr bácsi megbüntethet, ha elkap 1 fékkel... igazából ritka az ilyen, de tavaly volt 1-2 hétig, amikor rászálltak a bicósokra, talán a 7. kerben... megállítottak, vázszámot felírták, és büntettek, ha nem volt valamelyik lámpád, ill. csengőd... nem csengő is ezér van h szabályos legyen... jó mondjuk bele lehet kötni mennyire szabályos az a sok fényvisszaverő... viszont ez szokás nálunk, a túlélésünket növeljük... meg a csengő jó akkor is, ha 2 másik biciklis vagy útban és nem tudod előzni őket, mert egymás mellett tekernek vagy a bringaúton mászkálnak emberek... persze ha nincs járda, hol menjenek? olyankor az úttesten előzöm meg őket, ha lehet, viszont ha járda is van és ennek ellenére mennek a bringaúton ill bringagyalogút bringás oldalán, akkor csengetek, tanulják meg h melyik az ő oldaluk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Formula-1
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de azt a csomagtartót cserélni fogom, 25 kg-t elbír, de úgysem viszek soha annyit rajta, szóval egy könnyebre fogom cserélni, nagyon hátráltat sajnos...