Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88
üzenetére
nem bízod a véletlenre Te se

én egy 810es steel-o -val mászkálok, fel tudom tekerni a nyeregcsőre, azé imádom

viszont U -ra egyrészt anno nem volt kess (granit plus lesz, ha lesz), másrészt utálnám cipelni. szal maradt ez.U-t tudod tárolni valahol biciklin, v cipelgeted ? milyen az abus tartója ? ( fénykép?
)
meg nem szakadsz meg a 10mm -s lánccal, én a 8ast is sokallom néha
fosok néha, ha kint kell hagynom az utcán, bár kétlem, h akárki elvágja, csak az első kerék védtelen (és van rajta egy tárcsa + elég drága a kerék).
sulinál meg én be szoktam vinni, keresek egy üres termet, és hátsó sorban hozzákötöm két székhez
onnan nem viszi el senki (nem mondom el a mindig üres termet, mert akkor befoglaljátok
) -
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Ugyan már, ezt az ember magának magyarázza, próbálja meggyőzni magát az ember, hogy miért kell, miért muszáj megvennie a drágát. Tizenpár éven át egy olyan bringát hajtottam, ami a teszkó szintet se közelítette meg, de sose tört el
A végén már ropogott a fogaskerék vagy mi, de ment. Télen-nyáron, hóban-sárban azzal mentem minden nap. Meg gondolok a tanyabéli gyerekek, felnőttek bringáira, párezer ft-os cangák, mit tudják ők mi a duplafalú felni, azt se tudják, hogy létezik, é sláss csodát, bringáznak sokan. Falubéli Pista bá nem umf-fel megy a kocsmába szántóföldeken át. Oszt széthullik? B@szik széthullani. Autós topicon is csak felhúzom magam. Csak a drága, csak a sok lóerős kocsi a kocsi, a többi gördeszka...
Hegyről lefelé nyilván szétesik, de "bótba járni" tökéletes a teszkós is.A sárga kis szívem csücske Gepida bikemag apróról 10k volt használtan, kb 4éve megvan.
F@sza, akkor gerinclakatom van, eddig nem tudtam mi az. Tök nehéz és nem jó semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
A végén már ropogott a fogaskerék vagy mi, de ment. Télen-nyáron, hóban-sárban azzal mentem minden nap. Meg gondolok a tanyabéli gyerekek, felnőttek bringáira, párezer ft-os cangák, mit tudják ők mi a duplafalú felni, azt se tudják, hogy létezik, é sláss csodát, bringáznak sokan. Falubéli Pista bá nem umf-fel megy a kocsmába szántóföldeken át. Oszt széthullik? B@szik széthullani. Autós topicon is csak felhúzom magam. Csak a drága, csak a sok lóerős kocsi a kocsi, a többi gördeszka...