Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Hobby elektronika
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Idén kezdtem az ELTE-n esti programterv. infón, szépen felvettem a tárgyaimat, tegnap már voltam is órán és előadáson, erre ma nézem, hogy mikor kell menjek és eltűntek az óráim nagy része a Neptun-os órarendből. A tárgyfelvételnél eddig voltak az órák mellett időpontok, már nincsenek. Most újraszervezik az egészet és tényleg nem kell ezekre addig bejárni amíg meg nem jelennek az órarendben vagy csak nálam van gebasz? A képzési felelősnek már múlthéten írtam mailt, azóta választ sem kaptam. Tanulmányi osztályra feleslegesen pedig nem járkálnék...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest