- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Aktív témák
-
vargalex
félisten
Hi!
Szerintem is egy eredeti Sapphire BIOS kellene bele! Igaz mennie kellene az eredeti ATI BIOS-okkal is. Nem igazán értem, hogy miért produkálja a hibát! Azt gondoltam, hogy a 275/275-öt mégsem bírja, de írod, hogy az összes BIOS-al ezt produkálja. (Gondolom ebben benne van a LE BIOS is!) Ha nagyon kell, elküldhetem az én BIOS-omat is, de az nem Sapphire. (Powermagic, de az ATI diagnosztika szerint eredeti ATI BIOS van benne gyárilag!) -
vargalex
félisten
Bocs, nem működik úgy a link! Helyesen: [L]http://vargalex.freeweb.hu/flashrom2.13.zip[/L]
-
vargalex
félisten
Hi!
Ezek a kártyák már csak az újabb flashrom.exe-vel (pl. 2.13) flashelhetők. Régebbi verzióval az általad írt hibaüzenetet produkálja, és persze üres flash tartalmat. Szerintem most lementeni ezt az üreset még le tudod, de az már 132Kb lesz. Itt van a flashrom 2.13: [L]http://vargalex.fw.hu/flashrom2.13.zip[/L]
Ezzel beírhatod az I8500P.bin-t is, de ha kell, küldök másikat. Természetesen szükséged van egy PCI-os vid.kártyára, vagy vakon csinálod az egészet.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest