- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Igen, mert már tudom, hogy szinkronokkal, és szinkronok miatt mennyi minden veszett el eddig...Meg mennyi minden "fedő" dolog lett oda rakva ahol nem volt semmi.
Amikor egy DVD-n az eredeti "25"-öt mond a felirat "37"-et ír, a szinkron meg "50"-et mond... vagy mikor a jelenet az, hogy egy szobában ketten beszélgetnek alapból, csendben, míg "magyarul" rá van keverve egy városi keresztződés zaja, dudálással, 16-17 órai forgalommal, mint háttér.... akkor már csalódtam.
Az is jó volt, mikor egy mongol barátomat, elhívtam egy mongol filmre, ami úgy volt kiírva, hogy feliratos... csak hát volt rajta egy fullnémet szinkron... moziban... amiről elfelejtettek szólni.
Hogy a címeket, meg pl a windows funkció-félrefordításait ne is említsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Router gondok
- Battlefield 7
- SSD kibeszélő
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Fujitsu U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest