- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
#define-ba tettem.
MÁS:
Kezdek rájönni a lap működésének nyitjára.
Kezdetben én a CMD portot néztem GND-nek (a feliratok kissé homályosak, max nagyítóval lehet látni a különbséget), szerencsétlen nem csoda ha elszállt flash error-ral.
A strapping pin-ről levettem a led szalagot, biztos ami biztos alapon (bár csak felhúzásra állít be alacsony feszültséget a flash chip-nek).
DIO-t használok a flash módnál, ami állítólag stabilabb.
Mostanra eljutottam odáig, hogy USB-ről stabilan fut a lap és kezeli a led szalagokat is.
5V-ről táplálva viszont még akadnak boot-olási problémák, de már van amikor hajlandó elindulni így is.
Ha mindkét oldalról be van táplálva (az usb biztonságban van a visszatáplálás ellen, a tervrajzon látható, hogy van az usb pozitív ágán egy dióda) és futás közben húzom ki az usb-t, akkor minden gond nélkül megy tovább. Nem fagy ki. Ha viszont reset-elem, akkor az esetek nagy részében nem akar elindulni a külső tápról.
A reset hatástalan, ellenben ha áramtalanítom, akkor el tud indulni és onnantól kezdve újra tudom indítani a reset-tel is.
Szóval a boot loop-ból a reset nem, de a teljes áramtalanítás ki tudja zökkenteni.
Ez mire utalhat?
(Ezt már megfigyeltem az Atmel324p-nél is, hogy a reset nem, csak a teljes áramtalanítás használ.)
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Renault, Dacia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest