Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Freya béta - lock screen letiltás ébresztésnél:
Alvó módból (suspend) való visszatérésnél (resume) ne dobjon lock screen-re, ne kérje a jelszót:dconf-editor segítségével keressük meg az alábbi bejegyzést:
apps
--light-lockerVegyük ki a pipát a lock-on-suspend opciónál. Bónusz, ha a képernyőkímélő esetében is kivesszük a pipát: late-locking , illetve nullázzuk a lock-after-screensaver opciót.
És hogy miért is? Hát pl. azért, mert lock-screen (azaz belépés) után nem veszi figyelembe az Xmodmap-et (~/.Xmodmap), tehát ha egyedi billentyűbeállításaink vannak, akkor azokat újra aktiválnunk kellett belépés után. Mondjuk én megoldottam magamnak egy aktiváló ikon/script kombóval, de mivel a saját gépemet csak én használom, nekem kényelmesebb, ha nem kér állandóan jelszót és nem kell még +1-et kattintanom az Xmodmap aktiváláshoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest