Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jimmy399

senior tag

Hellosztok ismét!

Elmesélek egy történetet.
    Egyik nap gondoltam felteszem és kipróbálom a CrunchBang linux disztrót. Előtte természetesen lementettem az Eos-t lemezképbe a Maricum Reflect-el. Nem tetszett meg a disztrib, ezért visszatettem a lemezképból az Eos-t. Dobtam restartot, majd a grub a GRUB feliratnál csonntá fagy és csak enyit írt ki, hogy "GRUB" kurzor villogott vidáman de semmilyen billentyűre nem reagált. Fura , mondom akkor legyen reset. Megint kiválasztom az Eos-t és dettó ugyan ott kifagy mint, ahogy leírtam.
    Ok, lehet a lemezképből helyreállítás nem volt jó, eljátszottam a mókát hogy visszaállítom, de dettó...
    Nem voltam boldog, hogy lehet hogy gajjra vágta valamiért a CrunchBang az Eos-t.
    Próbáltam bebootolni az Eos telepítőjével, majd feltelepíteni kézzel a grub-ot, de az meg elkezdett hőzöngeni, hogy jaj nem jó a partíció, meg nem érvényes meg szom se tudja mit, de nem sikerült. Googleztam bőszen, de nem találtam megoldást... Gyalu lett a vége. Kár. De már egy ideje újra akartam rakni a Eos-t mert túl sok repó volt felvéve feleslegesen, meg sok mindent telepítettem össze-vissza, szóval ilyen játszós rendszer volt eleinte.
    Viszont most újrahúzva a nulláról belakva, jobb, mint volt, még ilyen kör alakú ikon témát is találtam hozzá... Lájk :D

Nekem továbbra is iszonyat horror módon bejön az Eos, már lassan egy hete nem is indítottam windows-t.
    Mondjuk attól függetlenül, hogy ismét találtak egy kritikus sérülékenységet [link] a rendszermagban, mivel a linux elterjedsége miatt nem éri meg támadni, ezért nem aggódok túlságoan érte, arról nem is beszélve, hogy napokon belül jön hozzá javítás.

Új hozzászólás Aktív témák