Hirdetés
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hellosztok ismét!
Elmesélek egy történetet.
Egyik nap gondoltam felteszem és kipróbálom a CrunchBang linux disztrót. Előtte természetesen lementettem az Eos-t lemezképbe a Maricum Reflect-el. Nem tetszett meg a disztrib, ezért visszatettem a lemezképból az Eos-t. Dobtam restartot, majd a grub a GRUB feliratnál csonntá fagy és csak enyit írt ki, hogy "GRUB" kurzor villogott vidáman de semmilyen billentyűre nem reagált. Fura , mondom akkor legyen reset. Megint kiválasztom az Eos-t és dettó ugyan ott kifagy mint, ahogy leírtam.
Ok, lehet a lemezképből helyreállítás nem volt jó, eljátszottam a mókát hogy visszaállítom, de dettó...
Nem voltam boldog, hogy lehet hogy gajjra vágta valamiért a CrunchBang az Eos-t.
Próbáltam bebootolni az Eos telepítőjével, majd feltelepíteni kézzel a grub-ot, de az meg elkezdett hőzöngeni, hogy jaj nem jó a partíció, meg nem érvényes meg szom se tudja mit, de nem sikerült. Googleztam bőszen, de nem találtam megoldást... Gyalu lett a vége. Kár. De már egy ideje újra akartam rakni a Eos-t mert túl sok repó volt felvéve feleslegesen, meg sok mindent telepítettem össze-vissza, szóval ilyen játszós rendszer volt eleinte.
Viszont most újrahúzva a nulláról belakva, jobb, mint volt, még ilyen kör alakú ikon témát is találtam hozzá... Lájk
Nekem továbbra is iszonyat horror módon bejön az Eos, már lassan egy hete nem is indítottam windows-t.
Mondjuk attól függetlenül, hogy ismét találtak egy kritikus sérülékenységet [link] a rendszermagban, mivel a linux elterjedsége miatt nem éri meg támadni, ezért nem aggódok túlságoan érte, arról nem is beszélve, hogy napokon belül jön hozzá javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs