Legfrissebb anyagok
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szeretem a Unity-t, egy szűk esztendőt húztam le a 12.04-gyel. De most az elementary olyan hihetetlenül stabilan és megbízhatóan teszi a dolgát, hogy nem merek hozzányúlni

Na jó, ez nem igaz. Hozzá merek nyúlni, csak ha felpróbálok egy másik disztrót és nem jön be, akkor szopóroller van. Temérdek beállítást, módosítást csináltam az elmúlt fél évben ezen a elementary-n, és nagy részére nem emlékszem honnan van
Például a Natilus 3.4.2-őt használom a Pantheon fájlkezelő helyett, de a rák tudja honnan/hogyan raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Például a Natilus 3.4.2-őt használom a Pantheon fájlkezelő helyett, de a rák tudja honnan/hogyan raktam fel.