- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Kézi kis porszívóból van valami ajánlott pakk?Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Lidl parkside 125-os flex kapcsolója megadta magát.
Valaki tud forrást beszerzésre, Aliexpressrol esetleg?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Halihó, a mától érvényes akcióban megtalálható Parkside szúrófűrésszel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Williamgrant #6714 üzenetére
Áh, mire a kérdés aktuálissá vált, kaptam egy Extol cuccot.
Szóval ez megoldódott, de biztos lesz még műszaki cucc ami kell.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, nem tudom jó helyen járok-e?
Forrasztópákát keresnék, kézit, nem állomást.
Néztem a LIDL-s Parkside-ot, nem tudom lesz-e esetleg akcióban mostanság. [link]
Vagy valami hasonló, nekem erre a régi szoci designra van ingerenciám, otthon is hasonló volt, valami régi, világítós ezeréves, de tette a dolgát
Vagy bármit meghallgatok, kábelek forrasztásához kellene néhanapján ,tehát nem ipari felhasználás.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv, karácsonyra szeretnénk venni valami otthon fúró-csavarozó akkus kéziszerszámot.
Kb igény, hogy egy jó középkategóriás termék legyen.
Ha van konkrét best-buy szívesen fogadom, kicsit laikus vagyok a témát illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Flair Signature
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest