Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
Van sds+ fúróm is, de 4-6-8-as tiplis pl polcfelrakáshoz sokkal kényelmesebb az akkus szettem elővenni. Nem volt még normális akkus ütvefúróm, de megdöbbentő mennyire jó ez a DeWalt (796) pl a zöld Parkside viszonylatban. Brutál gyorsan halad téglafalban, fában... fémben. Ennek racsnis a tokmány, jelzi ha meghúztad. Még nem sikerült elforgatnom benne fúrószárat. Fogaskoszorús tokmányban már igen. Pl a Bosch a kék betonfúrószár egyik oldalára - ha jól láttam a csomagban - rakott 3 db kis körmöt, (egy oldalon egy vonalban) ami talán nem engedi elforogni még nagy terhelésnél sem.
Az 5J-os sds fúróm meg nagy és nehéz. Nincs rajta világítás. Az sokszor ágyuval verébre kategória lenne. Amikor lakásfelújítottam azzal szedtem le a csempéket, véstem szét betonáthidalót... az arra tökéletes. Meg a 60cm-es falat azzal fúrtam át 1m-es fúrószárral(koax kábelt be kellett vinni) .
A 4 élú megoldás tényleg jó. Van egy lakásunk aminél a menyezetre kellett fúrnom dolgokat. Ott olyat használtam, mert az viszi a vasat is a vasbetonban. És tényleg viszi. Bár nem Makitám van, de sokan lemásolták a 4 élű megoldást saját fantázianévvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest