Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPad topik
- Dell notebook topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis értékelést, vagy észrevételt írnék le a frissen beszerzett Parkside gépekről. Házfelújításban vagyok, így szűkségem volt egy ütvefúróra, és több drága jól csengő márka mellett, ezt a márkát is ajánlották. Na ezért ezt választottam. PBH 1500 C3. Nem volt nagyon kemény munkája eddig, de azért kb 60nm járólapot pattintottam fel vele az alatta lévő 3-6 cm-es kiegyenlítővel együtt. Nagyon szépen muzsikált, bár ütvefúrni vettem, de megbirkózott a feladattal. Kezdésnek azért kapott egy 30g-os Makita bontókalapácszsírt, mert elég szegényesen volt gyárilag zsírozva. Nagyon jó a rezgésszám a bontáshoz, szépen vitte. Nagyon nem melegedett, bár mindig csak pár nm-t bontottam, aztán kihordtam. Volt ideje hűlni.
Vettem még egy 2 sebességes akksis csavarbehajtót és egy akksis ütvefúrót is. Az ütvefúrót még csak egy próbafúrásra használtam, 6-os lyukat betonba nem vitte rosszabbul, sőt, mint a Bosch Gsb 13 RE. A 2 sebességes akksissal kb egy órát dolgoztam eddig. Akáclépcsőből kellett kivarázsolni csavarokat. A kereszthornyosokkal nem volt nagy gáz, szépen kihozta belőle, de a sima laposfejű csavaroknál voltam bajban. Azok sem a gép hibája miatt nem jöttek, hanem régi jó szokás szerint ami nem megy be csavarásra, az bemegy majd a kalapáccsal. Az elvert fejekkel copás volt dolgozni. Összességében azt tudom mondani, hogy nem volt rossz vétel, mivel 4 napot bontottam, a négy napi bontókalapács bérlése 35 darab ezresbe fájt volna, ezzel szemben a bontókalapácsot és a csavarbehajtót 50+50 eurós árban vettem 3 év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Autodesk - Revit
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPad topik
- Elden Ring
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest