Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtam
csendes tag
Dehogy kell hanyagolni
Nekem van alap 1100W Skil körfűrészem, kb. 12 éves, amit az kapott az nem normális, asztalba applikálva tüzifa vágása, stb.. szénkefét és csapágyakat cseréltem benne egyszer, azóta is megy(nem a DeWalt-hoz akartam hasonlítani)
Valamint van egy B&D 500W körüli fúróm is, szintén tizenvalahány éves, még a fekete színű, szintén mai napig működik, pedig Padlopon és különböző habarcsok is lettek vele keverve, tavaly ősszel ez volt kéznél, nem a Bosch vagy Makita, tette a dolgát.
A Festool és Fein nekem nagyon távoli, az áruk miatt, meg az én hobbi szintű használatomhoz tényleg föölslegesek is.
Azért egy dekopírra nagyon fáj a fogam, kipattogzás mentesen -lényegében fóliázható minőségben- vágni bútorlapot más dekopírral nemigen lehet, öcsémnek Bosch GST100-a van, egy fabatkát sem ér, colos anyagot sem lehet derékszögben elvágni, ááááááááááá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest