- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Megtaláltam az oldalad, nézegetem
Most 1 fázison töltök, de szeretnék 3 fázison, ha lehetséges egyáltalán! Mert most marha lassú, sok a veszteség, melegszik, stb.Aki benne van, nyilván jobb statisztikákat tud, én csak pl i3 és outlander csoportban olvasgatom, hogy már senki nem vesz gyári töltőt, mert konkrétan kevesebbet bír, mint ezek az Alis töltők feleannyiért.
És igen, tudom én is, hogy van ezekből szériahibás, rossz szoftverű stb verzió is ráadásul. Nem árt ha tudja, mit vesz meg az ember ezekből sem.. -
-
bobace
addikt
Jah ez utóbbi itt volt linkelve valahol. Azt nem is néztem, hogy ez másik store, és nem az "official" nevű, az valóban nem teljesen bizalomgerjesztő.
Az első kettő az "official"-hoz tartozik, ott azért jók az értékelések és van bőven. Bár a lakatfogós termékhez pont nincs sok, csak az alapváltozathoz.Köszi a lakatfogós megjegyzést, valószínűleg el kell engednem, a villanyóra 35 méterre van. A lakáselosztó meg totál másik körön, mint amin a garázs/töltő lenne.
A terheléselosztóhoz sem ragaszkodom, azért szerettem volna egyszerűsíteni az életet, mert 25+16+16 Amperem van a fázisokon, és eddig az egyik 16 A-esen ment a sima 1 fázisú töltő, a másik 16-on az apró állandó fogyasztók(1-200W kb összesen)+egy jakuzzi.
És jó lenne, ha nem kéne figyelgetni, hogy ha netán bekapcsol a jakuzzi fűteni, akkor ne álljon már le a töltés emiatt. Gondolom/remélem az apró fogyasztók még talán elmennek, és nem kavarnak be, ha szeretnék 16A-rel tölteni?
Ha van jó áron máshol wallbox, akkor persze lehet az is, de ahogy olvastam a tapasztalatokat, alapvetően az Alis sima töltők pl ajánlottak. -
bobace
addikt
Falitöltőt szeretnék vásárolni. Aliexpressen nézem ezeket a Feyree töltőket, van valakinek vele tapasztalat ezek közül? Vagy van esetleg másik ajánlható márka?
Alapváltozat: [link]
Alap + DLB: nem tudom ez a szenzor mennyire megbízható.. [link]
Vagy van egy másik változat Fogyasztásmérős DLB-vel: [link]
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj SSD-k!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest