Aktív témák
-
Da Emir
csendes tag
Hali!
Az USAF megvan még? már nnagyon rég óta keresem, és nem találom sehol :,( -
Bumbi
tag
Vinném a Swat3 dvd-t...Mennyi?
-
Gismo
addikt
Tsibe kell még?
-
Gismo
addikt
zup
-
Gismo
addikt
34 újság melléklet+1 hangkari driver cd
-
HaroWerks
senior tag
Etikátlan ez nagyon szubjektív, neked etikátlan mert ha 1 karcolás is van egy cd-n már összedőlt a világ és mindenki egy patkány.
Akkora ügyet csinálsz egy pár forintos cd-ből, hogy az valami eszméletlen.
Igen én sem lelkendezem mert én nem csinálok akkora ügyet egy karcos cd-ből
mint te, ha jól működik felőlem lehet rajta karc, idővel minden cd-n lesz karc.
Ez az átverés nagyon tetszik, működik a cd, van valami baj vele, mi a kár, mi nem jó, mitől rosszabb mint ha nem lenne rajta karc?
Hm?
Erre válaszolj, mivel rosszabb mint ha nem lenne rajta karc? -
_Volkovy_
nagyúr
Nekem van dvd tokos diablo2-m és lod-om,egyszer volt meghajtóban.Kinek mennyit ér?
-
HaroWerks
senior tag
Mellesleg a topic zárható a játékok nagy része elkelt, egyedül a két Resident Evil maradt amiből úgy néz ki csere lesz ráfizetéssel NFS Undergroundra.
-
HaroWerks
senior tag
Úgy bírom amikor jön egy újonc a kemény 15 hozzászólásával és ír minden félét amiről fogalma sincs.
Azt sem tudod milyen állapotban van a cd, de azért beleszólsz.
Én akinek mutattam mindenki azt mondta, hogy nem vészes a cd és ha fut is normálisan akkor mi vele a probléma? Nem a cd hátuljával játszik az ember hanem a játékkal.
Arról persze hallgattok, hogy ami az értékes, a Jurassic Park 3 DVD azon nincs semmiféle karc.
Nem értem egyeseknek miért dől össze a világ, ha egy egyszerű bundle játék cd ami ér 500-1000 forintot karcos(és ugye adtam mellé pénzt is), ennek ellenére tökéletesen működik és egyből jön az ''etikátlan vagy'' féle sárdobálással.
Életemben eladtam már kb 30 játékot és vagy 50 DVD filmet és soha nem volt semmiféle probléma.
Jó lenne már lezárni ezt a témát, úgy tesztek mint ha egy 10.000 forintos játék lenne használhatatlan... -
Gismo
addikt
Nekem s van egy rakás pc újság melléklet cd-m! Valaki szabadítson meg tőlük! 2K-ért vihető az egész egyben! Majd vmikor megszámolom, h mennyi és írok!
-
HaroWerks
senior tag
Figyelj, miért nem volt tisztességes?
Rossz volt valami?
Direkt kipróbáltam mindenhol ahol csak lehetett (suli, itthon, több havernál), hogy tökéletesen működik-e mert ha valahol is nem ment volna akkor nem adom el nehogy probléma legyen belőle.
Semmivel nem vertelek át, minden úgy működik ahogy kell, semmivel sem megy rosszabbul az NFS mint ha nem lenne rajta karc, ezért sem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Én ha veszek valamit mindig megnézem, volt már olyan, hogy egy repedéssel a cd közepén akarta eladni valaki, na az a nem tisztességes (ráadásul több ezer forintért), azóta inkább megnézem.
Sajnálom ha ez téged kellemetlenül érint, de mezei bundle játék lévén nem annyira féltettem mint egy rendes dobozos játékot vagy egy dvd filmet.
Viszont amint látod a Jurassic Park 3 DVD-n nem volt semmiféle karcolás. -
Encian
tag
Ok. Köszi . kár
-
válasz
HaroWerks #61 üzenetére
Nézd amit te kaptál tőlem, tökéletes állapotban van. Mit kell azon ragozni. Ráadásul még meg is nézted amikor átadtam neked. Ellenben egy kukkot sem szóltál arról, hogy milyen állapotban van az a cd, amit te adtál nekem. Ezt nem mondanám teljesen tisztességesnek. A játék amúgy nem rossz.
-
gerlaip
addikt
Azt hiszem tavaly a PC Guruban volt a Rally Trophy teljes játék. megvan neked? Érdekelne megvételre.
-
Encian
tag
2004/3 PC Guru Teljes játék: Far West
-
HaroWerks
senior tag
Igen sajnos karcos, 4 éves cd, ráadásul papírtokban volt már gyárilag is.
DE.
Attól, hogy karcos tökéletesen működik, máskülönben nem adtam volna el.(ráadásul egyik sem mély karcolás)
Sokat gondolkodtam rajta, hogy eladjam-e mert féltem, hogy ez lesz a karcok miatt, de mivel mindegyik ismerősömnél tökéletesn működött nem látom olyan súlyosnak a helyzetet.
Szerintem nem pont egy mezei bundle játékon kellene kiakadnod pár karcolás miatt.
Itt inkább arról van szó, hogy a játék nem tetszik szvsz.
Azt persze nem említed meg, hogy a JP3 DVD aminek volt mindig is rendes tokja tökéletes állapotban van. -
válasz
HaroWerks #59 üzenetére
Hello!
Hát eléggé csalódtam az NFS3-ban. Nem is a játékban, hanem abban, hogy eléggé karcos a cd. Megbíztam benned, ezért nem is néztem meg mikor átvettem tőled. Őszintén ez így nem ér 500Ft-t sem számomra. Én tökéletes állapotban adom el a játékokat, a bundle-ket is, és még úgy is kevesebbért, mint te. Szeretném visszacserélni a AoM-ot erre, és persze visszakapnád az 1500 Ft-t is. -
anulu
félisten
Jane's cuccokért mi pénzt kérsz? ezek futnak XP alatt? full, dobozos, kézikönyvvel, stb?
-
HaroWerks
senior tag
válasz
parandroid #39 üzenetére
Szívemből szóltál.
A Porsche a legjobb, imádom -
HaroWerks
senior tag
Itt van pár kép:
Szvsz még ma is jól néz ki. -
HaroWerks
senior tag
Köszi, hogy jössz, és rontod a boltot.
Egyébként ha nem tűnt volna fel nem az NFS1-ről van szó, hanem a NFS: HP-ról (3. rész)
Azért mert neked nem tetszik, mert 1 hónapnál régebbi és az neked már szar és nem csillogó villogó DX11-es grafikája van még lehet, hogy sokaknak tetszik.
Mellesleg sokkal jobb mint a HP2...
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Ha jó szimulátor kell akkor az USAF a te játékod, elég jó lett, több repülhető géptipussal, stb.A kézikönyv pedig nagyon részletes, az összes fegyverrendszer kezelését meg lehet tanulni belőle.
A felsorolt dolgokból nem nagyon kell egyik se, joystickból max valami Logitech jöhetne szóba.
Pénzt mennyit adnál értük, illetve milyen eredeti játékaid vannak?
Mint mondtam engem csere is érdekel valami jó játékra. -
simonzé
addikt
válasz
HaroWerks #26 üzenetére
Bocs, de nem figyelmetlen voltam, nem néztem, hogy ezek dobozosak... Valami jó szimulátor érdekelne elsősorban, Pl a Commanche4 meg a Jane's WWII Fighters. Sok pénzt nem adnék, de cserébe egy Genius F23 Joystick, vagy egy Genius G-08 gamepad lenne. Van még egy PCI SBpro komp. hangkártyám, meg egy 1*-es CD olvasóm
. Ezen kívül 10/100-as LAN kártya.
Van egy kb 100 oldalhoz használt Genius VividProIII Scanner is, amit 10e alatt nem adnék el, ha annyiért beszámítod, tárgyalhatunk erről is. -
HaroWerks
senior tag
1500Ft ezért a 4db játékért???
Nézd meg ezt az oldalt, itt majdnem mindenről van kép:
gamesell.uw.hu
Ezek nem ilyen ''Ezt vedd meg!'' féle 6-od rangú kiadások.
A két Jane's játékhoz többszáz oldalas kézikönyvek vannak, gyönyörű szép nagydobozban.
A S.W.I.N.E. mivel egy mezei GameStar cd az 500Ft, a többi kicsit azért drágább
Egyébként nekem csere is jó, nem kell feltétlenül kp. -
PeliScan
addikt
Rezident Ívül egykettő mennyi lenne?
-
mzprox
aktív tag
A p3 700 bőven elég, de a gf2 mx már maximálisan butított grafikát igényel (vagy még azon se fut)
-
Mr. Big HM
csendes tag
Kár.
-
Frigo
őstag
válasz
Mr. Big HM #9 üzenetére
Sajna ahoz a játékhoz ez a konfig kevés lesz
-
Mr. Big HM
csendes tag
Pentium 3 700 Mhz kábé GeForce 2 MX 400 64 Mb RAM , 128 MB memória, meg ilyenek. szerintem ez túl lassú hozzá. Milyen a közepes?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
Mr. Big HM #7 üzenetére
Öszintén szólva nem tudom.
Neked milyen van?
Szerintem egy közepes konfig elég kell, hogy legyen neki. -
Mr. Big HM
csendes tag
A Tomb Raider-hez milyen gép kell?
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Mr. Big HM #4 üzenetére
Mondj te árakat, neked mi mennyit ér meg?
-
HaroWerks
senior tag
Itt van 2 kép a Tomb Raider játékról:
-
Mr. Big HM
csendes tag
Mennyiért adod a Tomb Raider-t?
Mennyiért adod a dobozos gámékat? -
HaroWerks
senior tag
válasz
Mr. Big HM #2 üzenetére
''zacskós'' kiszerelés.
Videokártyához adták őket, biztos te is találkoztál már ilyen játékkal.
(A Tomb Raider-nek nagyon szép a tokja, 2cd egy kinyitható gyönyörű kemény papírtokban) -
Mr. Big HM
csendes tag
Mi az a Bundle?
-
HaroWerks
senior tag
=> Dobozos játékok
Comanche4
Delta Force: Land Warrior
Jane's USAF
Jane's WWII Fighters
Resident Evil
Resident Evil 2
SWAT 3
=> VGA Bundle játékok
Tomb Raider: The Angel of Darkness
Need for Speed III - Hot Pursuit
=>Mellékletek - teljes játékok
Rainbow Six: Rogue Spear
Freespace 2 (3cd)
S.W.I.N.E (GameStar dvd)
Panzer Elit (GameStar dvd)
SWAT3 (GameStar dvd)
=> CD mellékletek
30db PC-X
39db GameStar
25db PC GURU
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elden Ring Nightreign teszt
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest