- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
A gariját is megnéztem, 2006.12.28-ig szól.
-
Lonsi
tag
Aszód mellett lakom. 50 Km-re Pesttől. Ha már bemennék Pestre, akkor vinném a cuccost is, de még mindig nem tudom érdemes-e, mert tegnap utánanéztem és csak jókat írtak róla, viszont ebben egy csomó minden nincs benne, ami az eggyel nagyobb tesójában. Gondolkodom még, lesz rá időm olyan beteg vagyok mint a dög. Köszi a képet
-
KerteszB
aktív tag
Na, megnéztem, teljesen fekete, ilyen:
-
KerteszB
aktív tag
A garancia a Satsystem-be szól ez év végéig (becseréltettem oda egy cuccot és adtak helyette hangfalat meg ezt az erősítőt, de van már egy h/k-m és erre nincs szükségem), ha jól emlékszem ezüst színű, de mivel nem bontottam ki nem tudom megmondani biztosan, de holnapra megnézem. Hificityn is lehet hogy én árulom
.
Egyébként egy Sony STR-VA333ES (ES kategória!!!, [link]) erősítőt cseréltem ([link]) le egy 2550-es h/k erősítőre, aminél azért sokkal jobb ez a mostani h/k, és az a h/k is nagyon csúnyán elverte a Sony-t, ég és föld volt a különbség!
Merre laksz, mert egy hallgatózást is meg lehetne esetleg ejteni.
Szerintem ilyen, de holnap mondok biztosat.
[Szerkesztve] -
Lonsi
tag
Tudom, hogy nagy a különbség, ezért gondolkodom a dolgon, csak a kérdés az, hogy az 50 pengőt ki is fogom-e hallani
Pontosítsunk egy picit akkor. Mennyi garancia van rá pontosan, milyen színű? Úgy tudom ebből van fekete is, de még neten sem találtam róla képet. A hificity-n is te árulod egyébként ugye? Több kérdésem nincsen, jöhet a kivégzőosztag
-
KerteszB
aktív tag
A discman és a Neosonic 2.1-es hangfal elkelt.
-
Lonsi
tag
Rossz hír, az erősítő 2 éves és 1 hónapos. Vagyis már lejárt a garancia. Rosszul emlékeztem. A beszámítós árat egyébként garancia nélkül 35-re gondoltam legalább, anno 59.990-ért vettem és úgy tudom most olyan 54.000 körül van. Gondolkodj el a dolgon én is elmorfondírozok. Amennyiben esetleg megköttetnék az üzlet a szállításról is gondoskodni kellene, mivel Pesttől 50 Km-re lakom, de ez már részlet kérdés.
-
Lonsi
tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
törölt tag
a sony szettben van erösitö?távirányito?
-
KerteszB
aktív tag
Eladó egy új harman/kardon AVR130-as 5.1-es házimozi erősítő, garis a Satsystembe, aki ismeri, annak nem kell bemutatni
[link]
Ára: 88e Ft fixen!
Eladó egy Sony SA-VE 525-ös 5.1-es hangsugárzó szett gyári falitartókkal, jó állapotban.
Szatelitek: folyamatos/max telj.: 60/120w
Mélyláda (SA-WE525): 120w-os erősítő.
[link]
Ára: 48e Ft fixen!
Eladó egy új Sony D-NE301-es Discman. CD/CD-R/CD-RW/MP3/Atrac3plus, G-Protection, 85 órás elem élettartam, adapter (amivel a Discmanben lévő akkumulátorokat lehet tölteni), távirányító.
[link]
Ára: 6e Ft fixen!
Eladó egy Neosonic Neptune 20-as 2.1-es PC hangfal, tökéletes állapotban.
[link]
Ára: 3e Ft fixen!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest