- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
A gariját is megnéztem, 2006.12.28-ig szól.
-
Lonsi
tag
Aszód mellett lakom. 50 Km-re Pesttől. Ha már bemennék Pestre, akkor vinném a cuccost is, de még mindig nem tudom érdemes-e, mert tegnap utánanéztem és csak jókat írtak róla, viszont ebben egy csomó minden nincs benne, ami az eggyel nagyobb tesójában. Gondolkodom még, lesz rá időm olyan beteg vagyok mint a dög. Köszi a képet
-
KerteszB
aktív tag
Na, megnéztem, teljesen fekete, ilyen:
-
KerteszB
aktív tag
A garancia a Satsystem-be szól ez év végéig (becseréltettem oda egy cuccot és adtak helyette hangfalat meg ezt az erősítőt, de van már egy h/k-m és erre nincs szükségem), ha jól emlékszem ezüst színű, de mivel nem bontottam ki nem tudom megmondani biztosan, de holnapra megnézem. Hificityn is lehet hogy én árulom
.
Egyébként egy Sony STR-VA333ES (ES kategória!!!, [link]) erősítőt cseréltem ([link]) le egy 2550-es h/k erősítőre, aminél azért sokkal jobb ez a mostani h/k, és az a h/k is nagyon csúnyán elverte a Sony-t, ég és föld volt a különbség!
Merre laksz, mert egy hallgatózást is meg lehetne esetleg ejteni.
Szerintem ilyen, de holnap mondok biztosat.
[Szerkesztve] -
Lonsi
tag
Tudom, hogy nagy a különbség, ezért gondolkodom a dolgon, csak a kérdés az, hogy az 50 pengőt ki is fogom-e hallani
Pontosítsunk egy picit akkor. Mennyi garancia van rá pontosan, milyen színű? Úgy tudom ebből van fekete is, de még neten sem találtam róla képet. A hificity-n is te árulod egyébként ugye? Több kérdésem nincsen, jöhet a kivégzőosztag
-
KerteszB
aktív tag
A discman és a Neosonic 2.1-es hangfal elkelt.
-
Lonsi
tag
Rossz hír, az erősítő 2 éves és 1 hónapos. Vagyis már lejárt a garancia. Rosszul emlékeztem. A beszámítós árat egyébként garancia nélkül 35-re gondoltam legalább, anno 59.990-ért vettem és úgy tudom most olyan 54.000 körül van. Gondolkodj el a dolgon én is elmorfondírozok. Amennyiben esetleg megköttetnék az üzlet a szállításról is gondoskodni kellene, mivel Pesttől 50 Km-re lakom, de ez már részlet kérdés.
-
Lonsi
tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
KerteszB
aktív tag
-
törölt tag
a sony szettben van erösitö?távirányito?
-
KerteszB
aktív tag
Eladó egy új harman/kardon AVR130-as 5.1-es házimozi erősítő, garis a Satsystembe, aki ismeri, annak nem kell bemutatni
[link]
Ára: 88e Ft fixen!
Eladó egy Sony SA-VE 525-ös 5.1-es hangsugárzó szett gyári falitartókkal, jó állapotban.
Szatelitek: folyamatos/max telj.: 60/120w
Mélyláda (SA-WE525): 120w-os erősítő.
[link]
Ára: 48e Ft fixen!
Eladó egy új Sony D-NE301-es Discman. CD/CD-R/CD-RW/MP3/Atrac3plus, G-Protection, 85 órás elem élettartam, adapter (amivel a Discmanben lévő akkumulátorokat lehet tölteni), távirányító.
[link]
Ára: 6e Ft fixen!
Eladó egy Neosonic Neptune 20-as 2.1-es PC hangfal, tökéletes állapotban.
[link]
Ára: 3e Ft fixen!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged