- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
válasz
Sancibácsi #28 üzenetére
Nem gond, majd csak elmegy egyszer.
-
Tottu
senior tag
UP!
-
Tottu
senior tag
válasz
Sancibácsi #17 üzenetére
Kellenek még a ramok?(Küldtem e-mailt is)
-
Tottu
senior tag
UP!
-
Tottu
senior tag
Megjöttek az új ramok úgy hogy lehet vinni a ramokat ha még áll az ajánlatotok. Itt van róluk kép is: Bővebben: link
-
_Hunter_
őstag
Nekem majd csak 10-i után kell majd ram. Én majd akkor jelzek hogy mennyim marad rá. Persze ha van vevő akkor ad el ha meglesz még akkor én is teszek egy ajánlatot. Amúgy én is 8K körül gondolom.
-
Tottu
senior tag
válasz
Sancibácsi #17 üzenetére
Ok & UP!
-
Tottu
senior tag
válasz
Sancibácsi #15 üzenetére
Oks. Nem tőlem függ hogy mikor jönnek meg az új memók, de nekem meg kell addig is a gép. Vagy megpróbálok kölcsönbe beszerezni egy kisebbet addig amig nem jönnek meg.
-
Tottu
senior tag
válasz
Sancibácsi #13 üzenetére
Hát nem tudom hogy most Hunternek mi az ajánlata.
Egyébként nektek sűrgős lenne a memória?(mert sajna még nem jött meg a másik kifogytak)
-
Sancibácsi
tag
up neked
mi a helyzet? -
Tottu
senior tag
Posta lehetséges.A tunningról annyit hogy egyik haveromnál ment 210-en egy Asus lapban 2,5-s bartonnal. Hogy megy-e följebb nem néztük meg.
Aki többet igér az kapja! -
Cs_Laci
senior tag
Király RAM-ok. Cl2.5 400Mhz-en!
2900-as olvasás Dual-ban egy 2000Mhz-es sempronnal. -
Tottu
senior tag
UP!
-
bobsurf
őstag
7k
-
Tottu
senior tag
UP!
-
Tottu
senior tag
Eladó lenne 2*256MB 400MHZ-s PQI DDR ram. Az eladás oka: upgrade. Ár ajánlatokat várok 8-9k körül.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest