Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- HP notebook topic
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gabi[mf]
aktív tag
ZÁRHATÓ
-
Gabi[mf]
aktív tag
Én Zsámbéki vagyok, de pest megoldható, és látom te 3. kerületi vagy, akkor gondolom a moszkvatér nincs messze, mert nekem oda ér be a buszom, az npc pedig azt jelenti, hogy az van ráírva, tehát gondolom az a márkája, az eladás oka nagyon egyszerü,: a haverom vált nagyobb ramra és 400asra.......holnap ha jó neked akkor én felhívlak és megbeszéljük..
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
wááááá télleg, na figyu bocsi hogy eddig nem hívtalak de elkezdtem dolgozni, és a találkánk napján meg lebetegedtem egy hétre, ezmiatt nem is volt pénzem (az a 2k ráfizu), de most lesz, és majd kb akár holnap is találkozhatnánk és kéne nekem pár dolog,(látom neked szokott lenni ez-az
): 2* 256mb/333as ddr meg egy 400as 256mb-s ram kéne ha van akkor írj, 1-2 óra múlva leszek ph-n most mennem kell, írj választ!! thx,
üdv. -
Zolaa
senior tag
A táppal mi a helyzet?
-
Gabi[mf]
aktív tag
2*128mb-os 266mhz-es ncp ramok
i.á.:2k/db (egyben szeretném eladni)
Tessék tolongani!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest