- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
#76500480 #417 üzenetére
Tesco Finest Costa Rican (arany csomagolás), L'Or Brazil, Mantaro Calma, Lavazza Oro. Barátnő szerette a Lavazza Crema e Gustót is. Vergnano Antica Bottega az, amit még ki szeretnék próbálni bolti kávék közül. Általában akkor szoktam venni, ha a Tescóban clubcardos kedvezmény van rájuk, és még viszonylag frissek.
Illetve van még MediaMarkt/BestByte-ban AVX és Bialetti Delicato, ami jó. Általában hosszú hónapokig az üzlethelyiségben állnak, szóval nem nagyon szoktam ott kávét venni. Bialetti is olasz mintaboltból van (itthon sokkal olcsóbb btw). Online jobb a helyzet. AVX honlapjáról nekem pl. az Ethiopia Guji ízlett annyira, hogy emlékezetes legyen.
Másik topikban ajánlották az Alzacafét is, mint "bestbuy".
Szerk.: Többi Mantaro, Bellarom, többi Lavazza (Rossa-t ajánlották Brikkás vidi alatt mondjuk), többi Tesco Finest szerintem felejtős.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
#76500480 #417 üzenetére
Nehéz már jó áron hozzájutni, legutóbb még 2800ért vettem fél kilót, most EZT találtam. Aztán ez is drága lesz előbbutóbb, de még nem kézműves árban. Ebből jó presszót főzök, és a kotyogós is egészen iható.
A Lidl bio szemes kávéja is használható.
Ami viszont Brikkában nekem nagyon bejött, az az Auchan Bio Arabica De ezt meg már sajnos egy ideje nem kapok....
Ennél már csak jóval drágábbakat tudok mondani személy szerint, ami mind specialty. Nem specialtyból ezeket találtam mindennap fogyaszthatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest