Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Elden Ringet se hagyd ki, első végig játszásomnak 192 óra volt a vége... és soha egy másodpercre se unatkoztam. Most másodjára sem teszem, pedig már ismerem az egészet.
Baldur's Gate 3 valóban nem rossz, de számomra eddig semmi sem közelítette meg az Elden Ringet, még a BG3 sem. Egyedül talán a Cyberpunk 2077 tudja még ezt a szinten (nálam). Starfieldet meg hagyjuk is, egy félkész cucc jelenlegi állapotában, nagyon gyenge sztorival és ha egy bolygóra leszálltál és megnézted az első szembejövő structure -t, láttál mindent. Rém gyenge, sajnos.
-
hajbel
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Ebből a videóból pont nem látszik semmi. Az egyik ősszel játszódik, a másik tavasszal/nyáron.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
egyébként amint végeztem vele megnéztem én is a PC-s verzióját az első résznek és ott azért láttam hogy van még hova fejlődni, de ez akkor is egy PS5 és a PC az már más világ, szóval ha ez jön PC-n én tuti vevő lesz rá majd
persze tudom a PC valódi 4k.
mondjuk nekem a fák fel sem tűntek, mert összességében a látvány világa és grafika nekem hozta azt amire számítottam
-
markknight
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Mondjuk a látvány lehetne jobb. Az IGN összehasonlításában a fák például klasszisokkal jobbak az előző részben: https://www.youtube.com/shorts/Nk9AldKC1Po
-
Lacielvtárs
nagyúr
én is végignyomtam a hétvégén, szerintem is csillagos ötös a látványa és az élmény
-
kicsako
őstag
Biztos jó lett, de azért 15-20 óránál hosszabb játékidőt várna az ember 70euróért..
-
Kanczy
veterán
Elképesztően jó is lett, megérdemli. A szokásos Insomniac minőség
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De amúgy értelek, persze. A "vicc" az egészben az, hogy egy réteg játék sokkal teljesebb/nagyobb élményt tud nyújtani mint sok AAA cucc.