- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
sonaj
csendes tag
Kirbly,köszi a gyors segítséget.Miután tegnap leírtam ide a problémámat ,megtaláltam itt valahol ugyanezt még az is lehet,hogy pont te javasoltad másnak.Ki is probáltam.Ujratelepítettem a hangkártyát.Annyit javult a dolog,hogy ha a tesztet lefuttatom a hangszorokon akkor mindegyik megfelelően szol.Örültem mint majom a f....!De ha elinditok egy zenét,vagy filmet akkor vissza áll a régi problémám ,minden csakl sztereoban szól. Megint csak a középső aljzat ad ki hangot,és ez igy is marad míg ujra nem telepítem a hangkártyát.tehát nem változott semmi.Mindezt Xp alatt probáltam eddig,most megprobálom 98se alatt,hátha ott maradando lessz a dolog.
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest