-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bukta01
üzenetére
Hát ez tényleg egészen kiválónak néz ki, még írja is valaki, hogy Lenovo T480-nal megy neki.
Már csak azt kellene megtudni hogy ütközik-e akadályba játékfuttatás ha már lesz local admin jogom, munkaidőn kívül (különösen hosszabb kiküldetés esetén nem érezném fair-nek ha esténként nem játszhatnék a gépen legálisan megvásárolt játékokon). -
-
Sziasztok!
Kaptam egy Lenovo T480 céges laptopot, és van rajta Thunderbolt v3 csatlakozó.
Létezik ehhez is olcsó kínai EGPU megoldás amihez egy pc tápot meg egy dVGA-t csatlakoztatva játszani is lehetne az UHD620 iGPU-nál gyorsabban vagy csak az értelmezhetetlen üresen is 1-200 ezer forintos megoldások léteznek? -
Ezt az "azt hittem használt gépről van szó" dolgot nem értem, mi utalt arra hogy nem az?
Kb 3-4 éves lehet, i5-6x00 nem tudom pontosan. Igazábol mivel csak gta-zom és nem sokkal fut jobban a ryzen 2600-amon sem ahogy neten nézem a teszteket (60 vagy 75 fps fölött mindegy mennyi ha úgysincs stabilan 100-144 közt egy jobb monitorhoz amihez persze gpu is kébe) ezért gondolkodtam el egy mini pc-n. Nem egy laptop de ha utazni kell vagy bármi van be lehet dobni egy hátizsákba/laptoptáskába. -
Nem könnyű átvezetni egy 84 milliméteres szalagkábelt egy kb 60 milliméteres résen, hacsak nem a hosszában szeletelt típus.
Kínai lehet? Megfelelőek azok is?
Low Profile extra felár: nem lényegesen drágábbak újonnan, de nem sokan veszik, így nincs nagyon használt, ha van megkérik az árát. Meg venne a fene 1050ti-t rx470-nél drágábban mikor lassabb. 1650 meg picivel 1060 alatt van teljesítményben, tehát rx570 körül de majdnem 60 ezer.
Tápigény: Egész jó a táp, asszem 14+12Ampert tud, akár bele is férhet egy undervoltolt 1060 (ha rájövök hol jön ki, mert van egy cpu táp, egy alaplapi csati meg kőkemény 1 darab sata csati) de hamár kívülre tenném a gpu-t nyilván külön táp is mehet. Még az is lehetséges lehet, hogy kiveszem a tápot, kap egy külső+pico psu-t (csak valahogy át kell alakítani az alaplapra) és akkor riserrel bentre is elférne a gpu.
A brand gépek nem olcsók. Újonnan egyáltalán nem. Sok évesen már kicsit jobb a helyzet, de pár évesen még nagyon megkérik az árukat a számlás-garisaknak. -
Sziasztok!
Lenne egy sff brand gép amibe csak low profile vga megy bele. Van-e olyan megoldás, hogy ki tudnám hozni a pci-expresst (de ha már van, nem úgy mint a laptopoknál, akkor mind a 16x-et) mondjuk a hátlapi takarólemezeknél és ráköthetek egy külső gpu-t?
Nyilván vannak ezek a riser szalagkábelek csak azt hogy viszem ki a hátlapon? Csatlakozós lenne jó de az az usb kábeles megoldás az csak 1x vagy 2x hozza ki a pci-E-t.
Azért is jó lenne mert lehetne csereberélni, hogy mikor melyik géphez kell a gpu és mikor elég az integrált.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest