- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Nekem 2630qm em van, és teljesen korrekt izom processzor. Melegedni melegszik, persze, mobil processzor, gyenge hűtésekkel, de tuningot nem igényel. Főleg nem eGPU hoz. Egyszerűen fölösleges. Pontosan azért , mert nem ér annyit teljesítmény növekedésileg, amennyi rizikót termel.
Ez a hdmi-mpice végű (átalakító) kábel csak EXP GDC hez használatos ugye, merthogy a hwtools termékei forrasztottak, ergo nem cserélhető a kábel. Az EXP GDC nél cserélhető, tehát gondolom avval kapcsolatba kérded. És magyarból nem fogsz tudni CSAK kábelt venni csak szerencsével.
Külföldről próbáltam egyenesen az EXP GDC től venni CSAK express card végü kábelt, és 8 ezer körül lett volna háznál magába a kábel. Nem igazán reális ár/érték arányú.
A procid jó, de a te típusú laptopod KIMONDOTTAN rossz kiépítésű. A hűtése egy köpedelem. 3 példány volt már kezem között, mind a három túlmelegedésben szenved. Egy minőségi paszta és a TELJES kitakarítás enyhít rajta, de tartós csodát nem tesz. eGPU-t meg nem is próbáltam rajta még. -
ccroatian
csendes tag
A 2630 qm max hőmérséklete 100 Celsius, szóval lehet nyúzni, de ha nem tiszta a hűtőrendszered, egy kis por, szösz is elég ahhoz h játék közben túlmelegedjen és lekapcsoljon...nagyon melegszik...szerintem egy i5 is megteszi, és talán nem melegszik annyira, de ha van külső ventillátorod akkor azt ráfektetheted a laptop bal alsó sarkára és az segíthet az i7 esetében. ...és ekkor még nem beszéltem overclockingról...alapból a turboostot használja tehát 2.9 Ghz-ig felmegy ha nagyon kihajtod...de ezen felül szerintem nem érdemes overcklockolni, mert nagyon felmelegedne..és lekapcsolna...kár pedig olyan 3, 7-4ghz-ig állítólag lehet nyúzni, ha vízzel hűtöd.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iqos cigaretta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged