- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
kzsolt00
üzenetére
Már ne haragudj, de ha ezt akarod szakdolgozati témának, akkor legalább kapásból arra vehetted volna a fáradtságot, hogy a topicot átnézd. Az első oldalon ott lesz a referencia hivatokozások között az angol nyelvű techinferno-s fórum címe. Ennél szélesebb, részletesebb tudásbázis nincs a témával kapcsolatban. Tekinthetsz rá úgy, hogy amire ott nincs válasz, arra egyáltalán nincs.
A te esetedben az lett volna a minimum, hogy azt legalább vázlataiban végig nézed. Teljesen korrekt jól érthető formában van minden, tematikusan összefoglalva. Regisztráció után kérdezni is lehet és viszonylag hamar jön válasz is.Nem is értelek igazából. Azt mondod, hogy szakdolgozati téma, de pontosan utána tudtál volna nézni előre mi fog majd rád várni. Én egy mezei user vagyok mindenféle különösebb háttérismeret nélkül, mégis simán megoldottam magamnak mindent a fórumos infók alapján...
Szerintem ugorj neki még egyszer az angol fórumnak. Más nem nyelvgyakorlásért.
Végeztél hidd el a fejed fogod majd, hogy miket kérdeztél.

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest