Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
kzsolt00
üzenetére
Már ne haragudj, de ha ezt akarod szakdolgozati témának, akkor legalább kapásból arra vehetted volna a fáradtságot, hogy a topicot átnézd. Az első oldalon ott lesz a referencia hivatokozások között az angol nyelvű techinferno-s fórum címe. Ennél szélesebb, részletesebb tudásbázis nincs a témával kapcsolatban. Tekinthetsz rá úgy, hogy amire ott nincs válasz, arra egyáltalán nincs.
A te esetedben az lett volna a minimum, hogy azt legalább vázlataiban végig nézed. Teljesen korrekt jól érthető formában van minden, tematikusan összefoglalva. Regisztráció után kérdezni is lehet és viszonylag hamar jön válasz is.Nem is értelek igazából. Azt mondod, hogy szakdolgozati téma, de pontosan utána tudtál volna nézni előre mi fog majd rád várni. Én egy mezei user vagyok mindenféle különösebb háttérismeret nélkül, mégis simán megoldottam magamnak mindent a fórumos infók alapján...
Szerintem ugorj neki még egyszer az angol fórumnak. Más nem nyelvgyakorlásért.
Végeztél hidd el a fejed fogod majd, hogy miket kérdeztél.

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest