- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
batagy
őstag
Megmostam az egeremet, egy Microsoft Intellimouse, asszem. Nagyon szerettem, de a mosáskor elromlott az egyik gombja. Az volt a baj hogy nem tudtam szétszedni és így belemehetett a víz. Az egyik végén két csavar fogta, azt kicsavartam, de a másik végén két pöcök tartotta, azt akárhogy piszkáltam és feszegettem, nem akart lepattanni a teteje, így nem tudtam szétszedni.
-
chop
őstag
Nem teljesen passzol a temaba (sot..), de nem tudja valaki, hogy hol tudok MX510-hez padsurfert venni? Csunyan elkopott az alap kollekcio, es ez bizony latszik a Codos aranyomon is...
-
sziasztok!
azért a g5 ös egeremnek nem szivesen adok valami alkoholos cuccot (leoldja a szép kék kígyóbőrét) de jó lenne tudni mi a legjobb ellenszere a barna reteknek ,mert igaz 1 hetes mostom a kezem de mocskolodik.
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
Motion_Blur #20 üzenetére
Én meg a villanyborotva-tisztító kis kefével. Nagyon tutin tisztítja a mobilteló réseit is.
Vegyetek villanyborotvát! A tisztító keféért már megéri -
Motion_Blur
félisten
Nekem is gyakran lesz retkes az egerem. Én ablaktisztítóval pucolom meg
Jó kis topik -
ovecs
senior tag
Az ismerősöm főnöke kapott ajándékba 1 fritőzt. Amikor a felesége elhatározta, hogy krumplit süt benne felrakta az olajsütőt a gázra és begyújtotta a gázt...Ki kellett dobni a cuccot.
Hihetetlen, hogy 1 felnőtt nőnek ennyi esze legyen, amikor először hallottam akkor majd megszakadtam, hogy mekkora loll -
Szten Márs
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #16 üzenetére
Ugyan, én 2000-ben vettem a billentyűzetemet, azóta felette eszek meg ilyen apróságok... eredetileg fehér volt most már ez annyira nem látszik
-
(Kolombusz)
veterán
Na, túl vagyok rajta, de a billentyűzetet szét kell majd szednem, mert nagyon koszos lehet már bent.
-
(Kolombusz)
veterán
Ó yeah, ma újra mosakszunk.
A billentyűzet és az egér is vattás, fogpiszkálós, sebbenzines kezelésben fog részesülni. Az eredményekről háromnegyed óra múlva, ugyanis ötkor kezdem. -
(Kolombusz)
veterán
Fogkefével és egy papir cd tok sarkaival szépen ki tudtam tisztítani.
-
orbano
félisten
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
de ha ablaktisztítóval átáztatott ronggyal állsz neki az is jó. a tisztítószer kioldja egy idő után a zsíros koszt a vályatokból... no meg ha puha rongyot használsz, az be is férkősik a réekbe. Persze egy fogkefével is rásegíthetsz... éljen a kreativitás...
-
(Kolombusz)
veterán
Köszi a válaszokat, amennyiben ki tudom magam elégiteni a papirlapos tisztítással, akkor nem szedem szét.
-
sbazsi
veterán
Egy ismerősöm megkérte a barátnőjét, hogy pucolja ki a billentyűzetet.
Hidegzuhanyként érte a srácot az, hogy a billentyűzete zuhanyozott!!!
jót röhögtem. -
Trak
addikt
válasz
(Kolombusz) #1 üzenetére
Remek topik
-
george11
addikt
Ha rendesen ki akarod takarítani,akkor szét kell szedni .
Ha csak kívülről akarod ,meg ahol látszik,akkor valami kemény szőrű ecset,esetleg papílap sarkával, és előtte/utánna porpisztollyal kifujkálni.
Nálam ezek jöttek be idáig -
Agostino
addikt
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, de ha egy kicsit igényesebb vagy, akkor a szikét választod. Én is azzal szoktam kapirgálni az illesztéseket.
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz) #1 üzenetére
Üdv
Szerintem szétcsavarozod és a mindent ki tudsz belőle pattintani,.
Veszel fekete-ezüst egeret mint én.
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
válasz
(Kolombusz) #1 üzenetére
vagy atomjaira szeded, és úgy tisztítod meg, ha tisztaságmániás vagy.
szerk: a görgőnél is így, vagy ha azt nem, akkor
de kétlem, ha eddig nem zavart, szóval én néha azt csinálom, hogy félbehajtok egy vastagabb papírt, és azt huzom végig az illesztéseknél.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Elsőre talán hülyén hangzik, és még nincs is ilyen topic, nekem viszont segitségre lenne szükségem!
Van egy kb 1 éves logitech egerem, ami a megvétel óta intenziven használva van és bizony nem mindig tiszta kézzel nyúlok hozzá, valamint a por is gyűlik benne, stb.
Optikai masináról van szó, az alján egy csavar található.
Kérdem én a kis vágásokból, illesztésekből hogyan tudon eltávolitani a koszt? És a gombok közül, illetve mellőlük?
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest