Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hypno skate
senior tag
válasz
hypno skate #4199 üzenetére
A lényeg maradt le. Egy Razer DeathAdder 2013 egérről van szó.
(Tudom hogy ezt a típust úgyszólván gombokért is meg lehet venni újonnan, de a WOT dizájn nagyon hozzánőtt a fiamhoz) -
hypno skate
senior tag
Sziasztok!
Egy kihegyesedett görgőtengelyű 2013 egeret kellene talpra állítanom, amíg megérkezik hozzá az új görgő.
Első nekifutásra megpróbálkoztam a Lazer Bond nevű csodával feltölteni és működött is néhány napig, azonban várakozásommal ellentétben ez az anyag nem elég kemény a feladatra.
Van tippetek, hogy mivel lehetne megszegelni a tengelyt?
Pillanatragasztóm nincs, és csak emiatt nem is veszek.
Van itthon két komponensű Uverapid, annak 12 óra teljes átkeményedése, de egy taknyolás vele a munka. -
törölt tag
válasz
muszurkefal #4194 üzenetére
Akkor próbáld meg másik gépben kitesztelni a VGA-t, mert a korábbi fekete képernyő és most akadozás lehet direkt módon a hardver miatt. De a tápegységet, cserélhető kábeleket sem szabadna kizárni, mert a 250ms-nyi akadás egybevághat valamelyik túl áram, vagy valamilyen másik védelem elengedési idejével is..
-
ribizly
veterán
válasz
muszurkefal #4196 üzenetére
Eddig állítottál be a renszerben?
-
ribizly
veterán
válasz
muszurkefal #4194 üzenetére
Érdemes csak a vga driver részét fent tartani, a többit meg legyalulni. Egy ideje én csak a video + physx drivert engedem fel, a többit meg nem (ha mégis felmászna, akkor megy rá a disable meg az uninstall). Így elfogadható a helyzet.
Kitartást a vadászathoz és egy kalappal! -
muszurkefal
aktív tag
válasz
ribizly #4193 üzenetére
Frissítettem az alaplapi bios-t, feltettem hálózati kártya, Intel GPU, SSD-k legfrissebb drivereit és kivettem a videokártyát. Többi dologhoz nem nyúltam.
Így nem jelentkezik a probléma.Ha jó a megérzésem, akkor ha ezekből csak a legutolsó dolgot csináltam volna meg, akkor is megszűnt volna.
Ami jó, mert megvan, hogy mivel van a gond, viszont gáz, mert nincs "kedvem" videokártyát venni. Remélem eddig azért nem fog fajulni a dolog.De azt hiszem, hogy ez már bőven több, mint ami ebbe a topikba tartozik, úgyhogy szerintem átslisszolok máshová.
Köszönöm az eddigi segítséget, azért ha még van ötlet szívesen fogadom.
-
ribizly
veterán
válasz
muszurkefal #4192 üzenetére
Hali!
Nos. Ez egy igen mély gödör és jellemzően minden új Windows 10-es install-on ez az eredmény by default. Ez csupán egy indikátor. Alapvetően beviteli eszközöknél nem szokott érezhető gond lenni, csak a DAC-oknál, de nem árt foglalkozni vele. Nem feltétlenül e miatt van a problémád, de ha van akkor ezt érdemes kicsit górcső alá venni.
Itt azt látod, hogy DPC hívások / kérések mennyit várnak egymásra a 0. CPU-n. Ez azt jelenti, hogy amikor egy driver indít egy hívást, akkor az lehet, hogy akár 250ms-et is kénytelen várni, mire a CPU kiszolgálja. Ez pedig nem jó és lag-hoz vezethet. Eszköz függő, hogy ezt hogy kezeli le (pattog a hang, ugrál / akad az egér, stb.).Érdemes minden driver-t a lehető legfrissebbre feltolni.
Mindenféle energiatakarékossági beállítást kikapcsolni (driver-ekben is, windows-ban is).
Érdemes a VGA-nak a driver-ének a hozadékait (hangkártya, stb.) is letiltani.
Mivel jellemzően a hálózati kártya driver-e ami keresztbe tesz, így érdemes annak is meglesni a beállításait és ami nem kell letiltani. Ugyanebbe a kalapba tartozik a tűzfal, ugyanis az meg minden csomagot jól megnéz és okozhat plusz lassulást (nálam konkrétan a jogtiszta ESET Smart Security ezen oknál fogva repült a gépről).Valamint, ahogy már előttem írták:
USB2.0 portot használni.
Minden mást az egéren meg a billentyűzeten kívül leválasztani a gépről és teszt. -
muszurkefal
aktív tag
válasz
ribizly #4190 üzenetére
Első körben megcsináltam egy másfél órás tesztet a LatencyMon-nal.
Mit kellene keresnem, ami rendellenességre utalhat?A piros szöveget már az indítás után szinte rögtön kiírta, és az alsó 3 csík is állandóan vörösben volt, bár az elnevezésük változott.
A legfelső csak akkor, ha megnyitottam valamit (nyilván, mivel current), és jelentkezett a probléma. Ha úgy sikerült megnyitni, hogy nem akadt az egér, akkor zöldben maradt.
A Drivers fülön DPC vagy esetleg ISR alapján kellene sorrendbe raknom a drivereket és amelyikek a legmagasabbak, azokkal van gond?Most megcsinálom a másik dolgot is, amit mondtál, aztán ha az se segít, lépek tovább a #4191-es hsz-ra.
Szerk:
REPORTED ISRs
_______________________________________________________________________________________________________
Interrupt service routines are routines installed by the OS and device drivers that execute in response to a hardware interrupt signal.Highest ISR routine execution time (µs): 250006,565868
Driver with highest ISR routine execution time: Wdf01000.sys - Rendszermag módú illesztőprogram-keretrendszer futásidejű modulja, Microsoft CorporationHighest reported total ISR routine time (%): 0,044291
Driver with highest ISR total time: dxgkrnl.sys - DirectX Graphics Kernel, Microsoft CorporationTotal time spent in ISRs (%) 0,047983
ISR count (execution time <250 µs): 700610
ISR count (execution time 250-500 µs): 0
ISR count (execution time 500-999 µs): 12
ISR count (execution time 1000-1999 µs): 0
ISR count (execution time 2000-3999 µs): 0
ISR count (execution time >=4000 µs): 0_______________________________________________________________________________________________________
REPORTED DPCs
_______________________________________________________________________________________________________
DPC routines are part of the interrupt servicing dispatch mechanism and disable the possibility for a process to utilize the CPU while it is interrupted until the DPC has finished execution.Highest DPC routine execution time (µs): 250127,315120
Driver with highest DPC routine execution time: Wdf01000.sys - Rendszermag módú illesztőprogram-keretrendszer futásidejű modulja, Microsoft CorporationHighest reported total DPC routine time (%): 0,044858
Driver with highest DPC total execution time: Wdf01000.sys - Rendszermag módú illesztőprogram-keretrendszer futásidejű modulja, Microsoft CorporationTotal time spent in DPCs (%) 0,096065
DPC count (execution time <250 µs): 3483766
DPC count (execution time 250-500 µs): 0
DPC count (execution time 500-999 µs): 2101
DPC count (execution time 1000-1999 µs): 2
DPC count (execution time 2000-3999 µs): 1
DPC count (execution time >=4000 µs): 0 -
törölt tag
válasz
muszurkefal #4188 üzenetére
Mivel van IGP-d, akár kiveheted a VGA-t és eltávolíthatod a driverét egy próba erejéig. Az összes drivert amit a W10 tett fel magának (provider microsoft) cseréld le adott eszköz gyártója által kiadott igazi driverre.
Szerintem ez lehetne akár energiagazdálkodási, akár OC instabilitási probléma, és az egér mozgásának akadozása csak tünet lesz. -
ribizly
veterán
válasz
muszurkefal #4186 üzenetére
Tedd fel a latencymon menü progit és hagyd futni legalább egy órát. Közben tudsz csinálni bármit. Utálva lehet vadászni melyik driver-ek tehetnek keresztbe a real-time adatátvitelnek.
Ma még egy ötlet. Az eszközkezelőben az összes USB device-ra a rendszerelemek között jobb katt és az energiatakarékos üzemmódot kikapcs (külön fülön van). -
válasz
muszurkefal #4188 üzenetére
Nálam nem produkál ilyet egyik driverrel sem a 1080. Van usb2.0 port? Azzal próbáltad?
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #4187 üzenetére
Mindenre azt írja, hogy a legfrissebb verzió van fent.
Kivéve persze a vga drivert, mert az fekete képernyőt okozott.
Azt még holnap megpróbálom, hogy több verziót kipróbálok belőle, hátha pont egy olyanba futottam bele, ami ezt a hibát okozta akkor is.
De ha jól emlékszem ez volt az aktuálisan elérhető legújabb driver, amit a gép megvásárlása után letöltöttem 1 évvel ezelőtt. -
válasz
muszurkefal #4186 üzenetére
Win10 rendesen felfrissített mindent? Új verzió fent van? Eszközkezelő nem jelez hibát?
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
ribizly #4185 üzenetére
Egyik egér sem nagy etwas, egy Esperanza "gamer" egér, egy wireless Logitech és egy ezerforintos Genius.
De mivel mindháromnál ugyanez jelentkezett, nem vagyok biztos benne, hogy az egérrel lenne a gond.Mutatás pontossága alatt mit értesz? Ilyen beállítást nem találtam
Amúgy lehet nem is közvetlenül a kurzorral van gond. Mert általában akkor csinálja, amikor valamit megnyitok, böngészőt, új tab-ot, új felület jelenik meg, ilyesmik. Akkor elkezd szaggatni a kurzor mozgása, illetve nagyobbakat ugrál, mintha teleportálna.
De el nem tudom képzelni, hogy egy böngésző megnyitásában mi megterhelő lehet a profilomon szereplő konfigurációnak. -
ribizly
veterán
válasz
muszurkefal #4184 üzenetére
Milyen egér? Mert lehet a saját szoftverében is állítani kell ezt azt. Egyébként ez a má mutatás pontossága, vagy mi a bánat a neve, ami okozhat ilyet.
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
clean installal újratelepítettem a Win 10-et és azt tapasztalom, hogy az egér rendellenesen működik.
Mégpedig:
-ha megnyitok vagy bezárok valamit, vagy akármilyen új felület (pl. Startmenü) jelenik meg és közben mozog az egér, akkor egy pontig elmegy a kurzor, ott befagy majd hirtelen megjelenik ott, ahol egyébként már járnia kellene, ha folyamatosan mozgott volna.
Nem tudom mennyire jó hasonlat, de mint amikor WoW-ban a Mage Blinket használ, körülbelül olyasmi.Mivel a legújabb NVIDIA driver random fekete képernyőket okoz még most is, ezért egy régebbi verziót telepítettem fel (385.41).
3 egérrel is próbálkoztam, egérpaddal és anélkül, de mindnél jelentkezett ez. Állítgattam is dolgokat, amik youtube videókban vagy fórumokon voltak, de semmi nem segített.
VGA driver vagy SSD okozhat ilyet? Vagy valami más?Köszönöm a segítséget, ha megszán valaki!
-
ribizly
veterán
Miért meglepő, hogy egy low budget, low-end vezeték nélküli szett nem úgy működik, mint egy vezetékes, profi egér?
A megoldás:
Dobd ki és vegyél ajánlott egeret! -
GoTReX
őstag
Sziasztok
Nemrég vásároltam egy Bill.+Egér kombót vezeték nélküli kivitelben. Ez nem egy drága nagyon márkás dolog ,(CANYON cns-hsetw4) de nagyon meg vagyok vele elégedve egy dolgot leszámítva. Esetenként észreveszem hogy mikrolagok vannak, ami játék vagy egyéb teendők alatt nagyon bosszantóak. De ez csak esetenként. Olvastam több dolgot a VGA drivertől kezdve több más dologról. Szerintetek mi okozhatja ezt , és mi rá a megoldás?
-
törölt tag
válasz
chrisnagy13 #4179 üzenetére
Annyit talán megér, hogy kiveszed a gumi dugókat, és kihajtod a fedél 4db csavarját megnézni mi az ami nyikorog.
Ha nem a kapcsolóra/encoderre/gumira kened akkor szilikonos-grafitos-zsír.
-
chrisnagy13
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS Gladius II Origin, aminek nyikorog a görgője. Mivel lenne ezt érdemes kenni?
-
Tegrinator
csendes tag
Üdv!
Steelseries Rival 100 típusú egeremnek harmadjára tört el a görgőt tartó lába(görgő horizontális tengelyén a két kis pöcök), lehet külön görgőt(esetleg erősítettet, ami keményebb műanyag) kapni hozzá vagy új egeret kell vegyek? Javítása nem opció, 2x helyreraktam pillanatragasztóval, harmadjára már nem megy....
Válaszokat előre is köszönöm! -
Pugos
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #4176 üzenetére
A csavar lazításán már túl vagyok, sőt még az is lehet volt hogy visszasem, raktam azon az oldalon, de már nem emlékszek nem biztos
Ezt a reszelős dolgot azért meglesem, köszi
Mondjuk mindig csak a jobb klikk, pedig mindkét mikrokapcsolót ugyan olyanra cseréltem. De lehet hogy azért mert pont azon az oldalon nehezedik rá a tenyerem jobban.
-
Pugos
csendes tag
Üdv.
Van egy használaton kívüli logitech g303 egerem. Az egyetlen hibája (mostmár) hogy a jobb klikk leragad néha. Voltak mikrokapcsoló problémáim, fura mód 2 hónapon belül jött elő mind. De cseréltem itthon magamnak oldalsó gombnál egyet, utána a bal klikk kezdett duplázni, majd a jobb is bajba került. japán omronokat raktam be, megnéztem rendesen a helyükre kerültek forrasztásnál, de sajnos azt nemtudom hogy az eredeti kapcsolóknál ezek az omronok magasabbak e... Elvileg nem. Az egér mindaddig míg "rendeltetésszerűen használom", netezek, meg ilyenek hibátlan. De fps játékban bizonyos helyzetekben mikor hirtelen kel lőni ha kicsit erősebben rámarkolok, vagy a tenyerem nagyobb súllyal nyomja meg az egeret fentről a jobb klikk egyszerűen leragad. Olyankor annyit tudok tenni hogy oldal irányból elkezdem összepréselni és helyre is áll azonnal. De hát ugye játékközben, online ez nem buli így... Szóval olyan mintha a tenyér csukló felőli részénél lenne a baj....
Mi okozhat ilyen problémát, lehet e orvosolni? Az biztos hogy valahol az első vagy a második mikrokapcsoló csere után jelentkezett ez a jelenség, addig soha nem fordult elő. És azt megfigyeltem hogy mikor összeraktam az egeret visszaraktam a csavarokat és meghúztam mindet azonnal leragadt az egér. Aztán lazítottam a csavarokon és jó lett. De utána nyomásra mindig előjön a baj. És tovább meg már nem tudom lazítani a csavarokat sem mert akkor nem lenne ami egyben tartja az egeret. -
HdRew
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Division alatt egyszerűen néha leblokkol az egér és hiába mozgatnám, nem tudom megtenni.. Pedig az fps nem droppol, a leírásomban megtaláljátok a gépemet. Logitech G403.
Majd lehet kipróbálom más játékkal, de szinte mindent letöröltem, most csak ezzel játszok.
Lehetséges, hogy ez nem egér probléma lenne, hanem valami más, beállításbeli dolog?
Köszi előre is a segítséget.
-
törölt tag
Simán jó hozzá a pillanat forrasztó-páka, csak a hegyet kell hosszabb rézvezetékből elkészíteni, hogy alacsonyabb legyen a csúcs-hőmérséklete.
A ki/bekapcsolás idők arányával tudod a hőmérsékletét állítani, akár a markolaton lévő gomb nyomogatásával, akár egy dimerrel.Gyakorlásnak, optimális hőmérséklet kigyakorlásához fogsz valami egyrétegű nyákot és ki/beforrasztasz rajta pár alkatrészt.
Megfelelő hegy elkészítésese után még smd-t is ültettem be vele, persze kevésbé fárasztó a 25g-os hőfokszabályzós pákával, de ide elég a "precizitása".
-
TeebyKay
őstag
válasz
Bjørgersson #4163 üzenetére
Az a baj, simán meg lehet csinálni, csak Debrecenben nem tudom van-e tag aki foglalkozik ilyesmivel.
-
RPka91
tag
válasz
Teréz Atya #4167 üzenetére
-
RPka91
tag
válasz
Teréz Atya #4165 üzenetére
Ha minden igaz, 3.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #4131 üzenetére
Ha senki többet harmadszor, akkor inkább meghirdetem egy tízesért, aztán egy hozzáértő tagnak plusz egy-két ezerért lesz egy hibátlan egere.
-
Sziasztok!
Van egy Logitech M705 egerem, amit nagyon szeretek, és már kb. 2010-11 óta nyúzok. A bal gomb mikrokapcsolója kezdi megadni magát, kettő klikket érzékel egy helyett, vagy egyet se, szeretném kicseréltetni. Bár kézügyességem azt hiszem, megfelelő, forrasztóm nincs, csak egy kb. 30 éves pillanatforrasztó, de az gondolom ide kevés, ezért meg nem akarnék venni egyet, úgyhogy valakit megbíznék a műtéttel. Győr környékén foglalkozik valaki ilyesmi cserével, vagy valaki bevállalja a postát? Akkor már mind a három kapcsolót lecseréltetném, ha lehet.
Az egér egyébként jó állapotú, semmi más hibája nincs, csak a scroll kerék kopott egy kicsit, de az nem számít.Nyilván az lenne nekem az optimális, ha az egeret elvinném valakihez, vagy postáznám is országon belül, aki megszerzi a megfelelő kapcsolókat, gondolom, japán Omron, és beforrasztja, majd opcionálisan vissza is küldi. Természetesen nem sörtért és csokiért szeretném ezt lebonyolítani, de egy új egér 16 ezrét sem szeretném érte kifizetni.
Tudna esetleg valaki ebben segíteni?
Köszi!
-
Van itt olyan, aki vállalné egy Logitech G500 javítását? Valamiért önálló életet él az érzékenység állító gombja, meg össze-vissza működnek a fő gombok is. Nemrég volt cserélve mindkét mikrokapcsolója, azóta ilyen.
-
dobragab
addikt
válasz
Sati1984 #4151 üzenetére
Nem tudom, mi van a belsejeben.
Ha a nyakra forrasztva van a szenzor es a LED, akkor szerintem eselytelen javitani.
Ha a LED egy szalagkabelen kapja az aramot, akkor az a szalagkabel a leggyengebb lancszem, es nem nehez javitani. Pl. Logitech G1, utolso kep.
-
dobragab
addikt
A Perf MX gorgoje optikai elvu, es szabadon futos mechanikaju. Meg nem lattam olyat, hogy az optikai erzekeloi mentek volna tonkre. Ellenben a koszolodas veszelye realis, es pontosan ilyen tuneteket produkal.
Szoval probald meg siman szetszedni es kitakaritani. Vigyazz a pici rugokra a gorgo korul, szeretnek szanaszet pattogni.
-
dobragab
addikt
válasz
Cingáriusz #4157 üzenetére
Ennyibol az a tippem, hogy az osszerakasnal nem sikerult a szalagkabeleket rendesen a helyere rakni. Ez 10 perces muvelet.
Ha a szaki, aki cserelte benne a kapcsolot, a ket nyakot is szet-, majd osszeforrasztotta (megjegyzem, nem kell, befer koze a paka, meg lehet csinalni anelkul), es abban hibazott, akkor a hiba keresese es javitasa 15 perctol remenytelenig barmi lehet.
-
Sziasztok!
Van egy Logitech G500-asom, amiben cserélve lett a két nagy gomb mikrokapcsolója, viszont azóta furán működnek a gombok. Pl. az érzékenységállító magától visszaáll kisebb érzékenységre, a két fő kapcsoló megcserélődik, stb. Azt mondták, hogy ez valami zárlat lesz.
Esretleg van, aki tudná vállalni ésszerű áron a javítását? -
Sati1984
tag
válasz
TeebyKay #4154 üzenetére
Ja, gondoltam, hogy nem csúcsminőség, de jobbat néztem ki belőle, meghát fogásra és designra nekem nagyon bejött. Dehát ez van
Akkor választok valamit az egeres topikból, már nézegettem, csak még gondoltam, hátha itt valaki mond valami bíztatót. Az tuti, hogy még egyszer ilyet nem, felesleges lenne.
-
Bsony
tag
Sziasztok.
A G400-as egeremnek a felső két gombja kezd haldokolni. Nagyon sokat használom őket, és már csak erős nyomásra reagálnak. Szétkaptam 1x kitakarítottam az egészet, de ugyan az.
Milyen megoldás lehet ennek javítására?
Előre is köszi!
-
TeebyKay
őstag
válasz
Sati1984 #4151 üzenetére
Nagyon nagy eséllye szenzor hiba vagy a chipen döglött be valami, nem hiszem, hogy javítható. Az egér amúgy is rettenetesen gagyi, ha rajongasz érte vegyél belőle egy másikat ami majd megint tönkre megy de addig is legalább szar, vagy nézz rá az egeres topic egérajánlójára hátha találsz hasonló egeret ami megtetszik.
-
Misi_D
tag
Sziasztok,
Logitech Performance MX egerem görgője halódik. Gondol egyet, és hirtelen ugrik, rengeteget görget, majd ismét normális, össze-vissza - lefelé, felfelé is produkálja. Rohadt idegesítő lett... Sajnos a garija már lejárt.
Egyrészt, szeretném megtudni, h mi lehet a baja - az encoder megadta magát (encoderes egyáltalán)? Másrészt, lenne valaki, aki tud vele kezdeni valamit Bp-en / környékén? Nincs semmi tapasztalatom görgőkkel (forrasztással is minimális), de nem is nagyon merek hozzányúlni, mert eleve kapcsolható a normál görgetés - gyorsgörgetés rajta, aztán kicsit félek, h ezt is elbarmolnám...
Nem tudom, h mit kellene esetleg beszerezni hozzá pontosan, de ha segítetek "irányba állítani", nyilván a kellékek beszerzése a legkisebb akadály.Köszi!
-
Sati1984
tag
Sziasztok,
Megbízhatónak gondolt pár éves Trust GXT 158-asom úgy tűnik, megadta magát. Ami a legérdekesebb, hogy nem mikrokapcsoló-probléma, mert kattintás és minden egyéb funkció (még a világítás is!) működik rajta, csak éppen nem mozog a kurzor.
Hirtelen jött, semmi előjele nem volt, épp egy PUBG-meccs közben egyébként, LOL
. észrevettem, hogy hiába mozgatom az egeret, a kurzor (célkereszt) nem mozog. Gyors alt-tab után kiderült, hogy ez nem valami hajmeresztő PUBG-bug, hanem windowsban sem működik. Gyors kihúzás-visszadugás, továbbra is semmi. Kattintás megy, de nem mozog a kurzor. Reboot, továbbra sem. Shut down után bekapcsolás, továbbra sem.
Gyorsan kipróbáltam egy másik gépben, de ott sem mozog (ott az OS is más), tehát sajnos nem szoftveres a dolog. Ezt, hogy minden más működik, csak a kurzor nem mozog, nem találtam meg a témaösszefoglalóban sem sajnos
Mivel nagyon szeretem ennek az egérnek a fogását és minden egyéb tulajdonságát, jó lenne, ha nem lenne kuka, szóval adjatok opciókat, mit lehet tenni? Bp-re adott esetben el tudom juttatni, bár inkább Székesfehérvár és Dunaújváros (és környéke) lenne ideális, ha valaki esetleg tudja javítani... már ha lehet. Lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest