Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Játszottam most már 5 meccset online, de csak azért mert ötödikre engedte az első győzelmet a kihívásban. Meglett az 50 coin, a több meccset hagyom is, mert nem fogok így szenvedni szaros skill trainingekért. Ugyanott folytatja script ahol abbahagyta, az ellenfél rúgja az elé pattanó labdákból a gólokat, nekem meg semmi nem megy be. 3 méterről nem tudják eltalálni a játékosaim a 7 méteres kaput, vagy ha eltalálják akkor kapufára kapufát rúgok, vagy bele a kapusba. Mintha valami taszító mágnes lenne azon a helyen ahol gólba tudna tévedni a labda.
Ötödikre is csak azért sikerült nyernem, mert a script a javamra kedvezett, szokásos hosszabbításos gólt szereztem a 96.percben, hogy az ellenfélnek esélye se legyen egyenlíteni.
Azt nem tudom ilyenkor minek állítja fel a kezdéshez a játékosokat a játék, még el se ér az első passz a játékoshoz a kezdőrúgás után már le is fújja a játék. A való életben ilyenkor lefújják a meccset a gól után egyből.
[link]
[link]
Még adok a játéknak annyi időt amíg a fifa megjelenik, aztán ha az is ilyen scriptelt fos akkor hagyom az egészet a francba, játszok valami mással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Le Mans Ultimate
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest