Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Van ez az ingyenes agent amit most minden nap adnak. Mielőtt ellőttem gondolkodtam, rajta, hogy érdemes-e egyáltalán ezzel foglalkoznom, mert adtak nem is tudom hány, de jó sok ilyen agentet már, és 3*-nál jobb játékost sose tudtam kipörgetni. Mondtam magamban fel is adom ezt, ha nem pörget most be valamit. Szurkoltam, hogy na egy Figot virítson akkor és ...
Mondom ilyen nincs. Átnyargaltam a MC-re, na mondom ha lúd legyen kövér, akkor egy De Bruyne-t. És bedobta azt is elsőre
Volt még 100 coinom, na mondom ha most bedobja az Edersont akkor lefosom a bokám, ez olvassa a gondolataimat. Aztán végül Foden jött, de még a hét vége fele össze tudok szedni egy 100-ast kiváncsi vagyok sikerül-e Edersont is behúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs