Hirdetés
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Hátha belátja egyszer a KONAMI is. Meg az EA is. Ha az UFL modellje bejön, és ténylegesen nem lesz benne eredményt befolyásoló script, csak emiatt az emberek elkezdek majd oda vándorolni. Akkor hátha belátják, hogy jogosan kikapni- vagy jogosan nyerni az, amire mindenki vágyik. Legyenek véletlenek egy meccsen, ami miatt akár ki lehet védekezni egy X-re ezzel nem lenne baj mert létező dolog. De ez, hogy kifejezetten vezetve van a játékmenet ez borzalmas.
Kb. másfél, két hónapja nem játszottam online. Most Neki estem az eventeknek, és ez rosszabb mint amire emlékeztem. Úgy kaptam ki 5-0-ra, egy Div 5-ös, 2800-as csapattól, hogy minden támadása góllal végződött. A középpályán és a védelmen konkrétan átfolyt a labda, se elfogásra, se szerelésre nem voltam képes, futószalagon jöttek a gólok.
Az első Foci szimulátor, amiben nem lesz forgatókönyv, hatalmas tömegeket fog vonzani szerintem. Csak tartanánk már ott…
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest