Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Mednasah pont nem régen mondta twitch streamben, hogy őt az első hely motiválja. Ezért játszik, a második hely neki nem elég. Nyilván ő más kávéház minden téren, nem is mennék bele.
Engem is motiválna a játék, és motivált is, míg nem jöttek elő ezek a scriptek látványosan. Addig nálam mindig cél volt elérni a div1-et, ami összejött három alkalommal. Csak aztán mikor egy fázison belül negyedjére sem sikerült div2ből feljutnom, már nem érdekelt. S legtöbbször nem miattam nyilván...
Ha nincs semmilyen event, akkor belépek a ligába és amíg tudok feljutok, de nem szenvedek inkább, meg idegesítem magam feleslegesen. Az, hogy 22 pontért szenvedjek, kösz, de jelen állás szerint nem inkább. Plusz nem ad olyan rewardot amiért megéri az extra frusztráció. Esetleg, ha div1-ért adna a játék 100 coint, div2ért meg mondjuk 50 coint, máris más lenne a helyzet. Legalábbis ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest