Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Mednasah pont nem régen mondta twitch streamben, hogy őt az első hely motiválja. Ezért játszik, a második hely neki nem elég. Nyilván ő más kávéház minden téren, nem is mennék bele.
Engem is motiválna a játék, és motivált is, míg nem jöttek elő ezek a scriptek látványosan. Addig nálam mindig cél volt elérni a div1-et, ami összejött három alkalommal. Csak aztán mikor egy fázison belül negyedjére sem sikerült div2ből feljutnom, már nem érdekelt. S legtöbbször nem miattam nyilván...
Ha nincs semmilyen event, akkor belépek a ligába és amíg tudok feljutok, de nem szenvedek inkább, meg idegesítem magam feleslegesen. Az, hogy 22 pontért szenvedjek, kösz, de jelen állás szerint nem inkább. Plusz nem ad olyan rewardot amiért megéri az extra frusztráció. Esetleg, ha div1-ért adna a játék 100 coint, div2ért meg mondjuk 50 coint, máris más lenne a helyzet. Legalábbis ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest