- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Mednasah pont nem régen mondta twitch streamben, hogy őt az első hely motiválja. Ezért játszik, a második hely neki nem elég. Nyilván ő más kávéház minden téren, nem is mennék bele.
Engem is motiválna a játék, és motivált is, míg nem jöttek elő ezek a scriptek látványosan. Addig nálam mindig cél volt elérni a div1-et, ami összejött három alkalommal. Csak aztán mikor egy fázison belül negyedjére sem sikerült div2ből feljutnom, már nem érdekelt. S legtöbbször nem miattam nyilván...
Ha nincs semmilyen event, akkor belépek a ligába és amíg tudok feljutok, de nem szenvedek inkább, meg idegesítem magam feleslegesen. Az, hogy 22 pontért szenvedjek, kösz, de jelen állás szerint nem inkább. Plusz nem ad olyan rewardot amiért megéri az extra frusztráció. Esetleg, ha div1-ért adna a játék 100 coint, div2ért meg mondjuk 50 coint, máris más lenne a helyzet. Legalábbis ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest