Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Mednasah pont nem régen mondta twitch streamben, hogy őt az első hely motiválja. Ezért játszik, a második hely neki nem elég. Nyilván ő más kávéház minden téren, nem is mennék bele.
Engem is motiválna a játék, és motivált is, míg nem jöttek elő ezek a scriptek látványosan. Addig nálam mindig cél volt elérni a div1-et, ami összejött három alkalommal. Csak aztán mikor egy fázison belül negyedjére sem sikerült div2ből feljutnom, már nem érdekelt. S legtöbbször nem miattam nyilván...
Ha nincs semmilyen event, akkor belépek a ligába és amíg tudok feljutok, de nem szenvedek inkább, meg idegesítem magam feleslegesen. Az, hogy 22 pontért szenvedjek, kösz, de jelen állás szerint nem inkább. Plusz nem ad olyan rewardot amiért megéri az extra frusztráció. Esetleg, ha div1-ért adna a játék 100 coint, div2ért meg mondjuk 50 coint, máris más lenne a helyzet. Legalábbis ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest